הלביבה שהתחפשה לפלאפל – לביבות תפוחי אדמה עם טוויסט

לביבות תפוחי אדמה פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים. ממליצים לכם לשים אותן בפיתה עם התוספות שאתם אוהבים בפלאפל שלכם ובתאבון
לביבות תפוחי אדמה פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים. ממליצים לכם לשים אותן בפיתה עם התוספות שאתם אוהבים בפלאפל שלכם ובתאבון
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    520
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.5 קק״ל 2078.0 קק״ל
    פחמימות 88.5 גרם 354.2 גרם
    שומן 13.1 גרם 52.3 גרם
    נתרן 817.6 מ״ג 3270.5 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 46.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 47.5 מ״ג 190.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    520
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.5 קק״ל 2078.0 קק״ל
    פחמימות 88.5 גרם 354.2 גרם
    שומן 13.1 גרם 52.3 גרם
    נתרן 817.6 מ״ג 3270.5 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 46.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 47.5 מ״ג 190.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
קובי אדרי
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה ומגוררים אותם בפומפייה על החלק הדק.
  2. סוחטים את תפוחי האדמה בעזרת רשת כותנה או כפות הידיים כדי להוציא את הנוזלים.
  3. טוחנים את הביסלי במעבד מזון או במכתש ועלי.
  4. מעבירים לקערה את תפוחי האדמה המגוררים והסחוטים ומוסיפים קמח, ביסלי טחון, מלח, פלפל שחור, בצל מגורר, ביצה ומערבבים לאיחוד (התערובת צריכה לצאת סמיכה).
  5. יוצרים כדורים קטנטנים בעזרת כפות הידיים או בעזרת כף-קפיץ של פלאפליות.
  6. מטגנים את הלביבות בשמן עמוק עד להזהבה.
  7. מומלץ להגיש את לביבות תפוחי האדמה לצד צ’יפס הפלאפליות שלנו - קישור למתכון כאן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הלביבה שהתחפשה לפלאפל – לביבות תפוחי אדמה עם טוויסט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ברכה דותן

    היי, האם את לביבות תפוחי האדמה האלו עם הביסלי אפשר גם לאפות בתנור במקום לטגן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ברכה, פחות יעבוד בתנור וגם יהיה פחות טעים באופן משמעותי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות