המבורגר ביתי בקלי קלות

כמו במסעדות – המבורגר ביתי מדהים ששומר על העסיסיות שלו בזכות שיטת הכנה מיוחדת. לחמנייה, קצת רטבים וירקות ויש לכם ארוחה שכולם יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

המבורגר

הגשה

אופן הכנה

  1. מכניסים את הסיר הקרמי לתוך המכשיר ומניחים בפנים את סלסלת cook and crisp. סוגרים עם מכסה ההשחמה.
  2. לוחצים על מצב גריל, בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 5 דקות ולוחצים על התחל. הסיר בפנים ריק.
  3. בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל ויוצרים קציצות במשקל 200 גרם כל אחת. משטחים לצורת המבורגר בצורה חופשית או בתוך רינג.
  4. כשהמכשיר והסלסלה חמים מניחים בפנים על הסלסלה, 3 המבורגרים ומכוונים את הזמן ל-10 דקות לדרגת צלייה מדיום וול. נשארים על מצב גריל עם מכסה ההשחמה סגור.
  5. לאחר 5 דקות פותחים את המכסה, הופכים לצד השני וצולים עוד 5 דקות או עד שההמבורגר במידת העשייה האהובה עליכם.
  6. מגישים בתוך לחמנייה עם מיונז, ירקות וצ׳יפס.

 

הערות

  • נשאר לכם מקום בין ההמבורגרים? מפזרים מסביב חצאי פטריות או רצועות בצל וצולים ביחד עם ההמבורגר. בסיום הצלייה מגישים את ההמבורגר עם התוספת שבחרתם מעל
  • באותה שיטה ניתן לצלות קציצות עוף, קציצות בשר או קציצות ירק על פי המתכון המועדף עליכם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 753.7 קק״ל 3768.4 קק״ל
פחמימות 26.0 גרם 130.0 גרם
שומן 46.1 גרם 230.3 גרם
נתרן 1520.1 מ״ג 7600.5 מ״ג
חלבון 55.1 גרם 275.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 11.1 גרם
שומן רווי 15.7 גרם 78.6 גרם
כולסטרול 176.7 מ״ג 883.7 מ״ג
סידן 35.9 מ״ג 179.5 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 23.0 מ״ג
אשלגן 854.9 מ״ג 4274.7 מ״ג
אבץ 10.2 מ״ג 51.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody