באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

המבורגר בנינג’ה גריל

המבורגר בנינג'ה גריל- לוקחים נתח איכותי של אנטריקוט בורגר ממעדני הגורמה ומכינים אותו ב8 דקות בנינג'ה. בלי לעבוד קשה ובלי להסתבך. מתכון קל וטעים! בתיאבון
המבורגר בנינג'ה גריל- לוקחים נתח איכותי של אנטריקוט בורגר ממעדני הגורמה ומכינים אותו ב8 דקות בנינג'ה. בלי לעבוד קשה ובלי להסתבך. מתכון קל וטעים! בתיאבון
  • מעדני גורמה
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 619.5 קק״ל 2478.1 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.0 גרם
    שומן 40.9 גרם 163.5 גרם
    נתרן 223.4 מ״ג 893.8 מ״ג
    חלבון 39.6 גרם 158.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 73.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 619.5 קק״ל 2478.1 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.0 גרם
    שומן 40.9 גרם 163.5 גרם
    נתרן 223.4 מ״ג 893.8 מ״ג
    חלבון 39.6 גרם 158.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 73.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מעדני גורמה
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

ניתן לצלות את הבורגר בעזרת הנינג’ה גריל ב 2 אפשרויות:

  1. בעזרת המדחום. מדליקים את הנינג’ה גריל על תכנית גריל ואז בעזרת לחצני ה- SMART COOK בוחרים את סוג הנתח - BEEF ואת מידת העשייה הרצויה.
  2. בעזרת תכנית הגריל ללא מדחום. מדליקים את הגריל על תכנית גריל HIGH ומכוונים את הזמן ל8 דקות:

* מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה” ומחכים שיתחמם. כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה ADD FOOD מכניסים את הבורגרים.

* לאחר 4 דקות הופכים לעוד 4 דקות נוספות.

* בסיום הכנת ההמבורגרים צורבים קלות את הלחמנייה עד להשחמה רצויה.

* מרכיבים את ההמבורגר: שמים על הלחמנייה את הרטבים והתוספות שאתם אוהבים.

* מגישים לצד תפוחי אדמה אפויים / צ‘יפס בטטה.

* לאוהבי השחיתות ניתן להגיש עם תוספות של ביצת עין חמה מעל הקציצה, בצל מטוגן או כבד אווז

טיפ מאיתנו:

** תעשו מעיכה קלה להמבורגר לפני שאתם מכניסים למכשיר, שיהיה דק יותר. כך הבשר יצא לכם במידת עשיה מדויקת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות