סנו רקע

מרגישים מימונה באוויר – מתכון למופלטה מושלמת מבית יונית צוקרמן

יונית צוקרמן, מלכת המופלטות, מלמדת להכין מתכון למופלטה המושלמת שלה, צעד אחרי צעד, כדי שתוכלו גם אתם להכין אותן בבית ולארח מימונה כהלכתה
יונית צוקרמן, מלכת המופלטות, מלמדת להכין מתכון למופלטה המושלמת שלה, צעד אחרי צעד, כדי שתוכלו גם אתם להכין אותן בבית ולארח מימונה כהלכתה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
223 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.5 קק״ל 7304.2 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 764.6 גרם
    שומן 14.0 גרם 419.4 גרם
    נתרן 260.8 מ״ג 7823.7 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 150.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 35.7 מ״ג 1070.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.5 קק״ל 7304.2 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 764.6 גרם
    שומן 14.0 גרם 419.4 גרם
    נתרן 260.8 מ״ג 7823.7 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 150.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 35.7 מ״ג 1070.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
223 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר והמים. לשים כ-2 דקות במהירות נמוכה.
  2. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 7 דקות. מניחים את הבצק בצד לרבע שעה.
  3. קורצים מהבצק כדורים שווים. 20 למופלטות גדולות או 30 לקטנות.
  4.  מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי ושופכים מעליו חצי כוס מהשמן. את שאר השמן מניחים בקערה קטנה. טובלים כל כדור בקערת השמן ומניחים על גבי התבנית.
  5. את השמן שנשאר שופכים מעל לכדורי הבצק ונותנים לבצק מנוחה של חצי שעה.
  6. מרדדים כל כדור בצק לעלה בצק דק בעזרת נייר אפיה משומן שמניחים מעל ומתחת לבצק ומערוך.
  7. מחממים מחבת עד שהיא חמה מאוד ומניחים עליה את המופלטה הראשונה. ברגע שהיא מזהיבה הופכים אותה ועל הצד הזהוב מניחים מופלטה חדשה. כשהצד התחתון זהוב הופכים שוב ומניחים מעל מופלטה חדשה. ממשיכים עד שמקבלים ערמה יפה של מופלטות.
  8. מורחים דבש וחמאה ומברכים באהבה תרבחו ותסעדו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרגישים מימונה באוויר – מתכון למופלטה מושלמת מבית יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    שרה

    רציתי לשאול בסרטון את אומרת כף שמרים ובמתכון רשום 2 כפות שמרים…מה באמת?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי שרה. צריך לשים 2 כפות שמרים 🙂

    Avatar
    יעל

    מושלם! חוזרת למתכוןהזנ כל פעם מחדש!

    Avatar
    שיראל לינוי

    יצא ממש מושלם וניסיתי הרבה מתכונים.

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח מאוד לקרוא שיראל!

      Avatar
      מרטין

      המתכונים של פודי הכי טובים שיש! כל מתכון שלכם מנצח כבר שנים במטבח שלי!❤️❤️❤️

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מרטין, איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות