המנה המושלמת לבראנץ’ של שבת: טארט בצלים הפוך וסלט רענן

המנה שהולכת לגנוב את ההצגה בבראנץ' הקרוב שלכם! טארט בצלים מושלם על בצק פריך מלוח עם גבינה בולגרית וסלט רענן בצד שמשלים את התמונה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    21

מצרכים

טארט בצלים

סלט רענן

תיבול סלט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הטארט בצלים: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצלים (למעט הבצל הירוק) והכרשה עד להשחמה וקרמול.
  3. מוסיפים מלח, פלפל ותימין ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את השום קונפי ואת הבצל הירוק ומטגנים כ-15 דקות.
  5. מסדרים את הבצלים על המגש לפי הצורה הסופית בה תרצו שהטארט יראה, (לא לשכוח שמנה הפוכה).
  6. מרפדים מעל בבצק פריך ומברישים בביצה.
  7. בעדינות מעבירים לתנור שחומם מראש, לאפייה של חצי שעה ועד שהטארט זהוב ופריך.
  8. הופכים את הטארט על קרש וכשמתקרר מעט מעבירים לצלחת הגשה.
  9. מפזרים גבינה בולגרית מגורדת מעל.
  10. מכינים את הסלט: מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה גדולה, מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  11. מגישים לצד טארט הבצלים ההפוך.

    טארט בצלים הפוך. צילום: שניר גואטה
    טארט בצלים הפוך. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 715.5 קק״ל 2861.9 קק״ל
פחמימות 78.3 גרם 313.2 גרם
שומן 43.3 גרם 173.4 גרם
נתרן 2001.5 מ״ג 8005.8 מ״ג
חלבון 10.7 גרם 42.7 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.8 גרם
שומן רווי 16.8 גרם 67.3 גרם
כולסטרול 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
סידן 151.0 מ״ג 604.2 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
אשלגן 759.5 מ״ג 3038.2 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar