-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 75.7 קק״ל 1059.4 קק״לפחמימות 6.3 גרם 88.3 גרםשומן 5.0 גרם 70.3 גרםנתרן 48.2 מ״ג 674.7 מ״גחלבון 1.5 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 40.6 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.2 מ״ג 562.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 277.5 מ״ג 3885.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות76
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 75.7 קק״ל 1059.4 קק״לפחמימות 6.3 גרם 88.3 גרםשומן 5.0 גרם 70.3 גרםנתרן 48.2 מ״ג 674.7 מ״גחלבון 1.5 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 40.6 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.2 מ״ג 562.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 277.5 מ״ג 3885.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״גסגור
אגרולים הם הפתיח האהוב על כולם מהמטבח האסיאתי. אפשר למלא אותם בשלל מילויים ולהכין באפייה או טיגון. קבלו את הגרסה המטוגנת המעולה הזו במילוי מגוון ירקות צבעוניים. היא מתאימה גם לצמחונים וטבעונים שביננו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 76 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
אגרול
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
2 גזרים בינוניים
-
4 יחידות צנוניות
-
1 קולורבי בינוני
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 כף שמן שומשום
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
14 יחידות עלי סיגר
-
1/4 כוס שמן קנולהלהברשה, או ספריי שמן
רוטב
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות מירין
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כפית שוםכתוש
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
אופן הכנה
- מרכיבים את דיסק הז’וליינים בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה. מכניסים לפתח ההזנה את הכרוב, לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הכרוב עם ידית דוחס המזון כלפי מטה. ממשיכים כך עם הגזרים, הצנוניות והקולורבי. לכל ירק משתמשים בדוחסן המתאים לו בגודל, ומעבירים את הירקות החתוכים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את הבצל הירוק, שמן השומשום והצ’ילי הגרוס ומערבבים היטב.
- מכינים את האגרול: פורשים על משטח עבודה עלה סיגר (את יתר הדפים משאירים מתחת למגבת השומרת על הלחות), משמנים אותו עם שמן או ספריי שמן. מניחים בקצה העלה חופן מהירקות, מקפלים את השוליים משני הקצוות למרכז ומגלגלים לסיגר עבה והדוק. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי הסיגר והמילוי.
- מברישים את האגרולים בשמן קנולה ומסדרים במרווחים בסלסלת הטיגון בסמארט ליד.
- סוגרים את מכסה הסמארט ליד, מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם ובוחרים בפונקציית טיגון.
- מכוונים את הטיימר ל-12 דקות ומפעילים. המכשיר יתחמם וברגע שיהיה מספיק חם תידלק הנורה add food - מכניסים את סלסלת הטיגון עם האגרולים וסוגרים את המכסה. הסמארט ליד יסיים את הטיגון באוויר החם ויפסיק כשהמנה מוכנה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
- מגישים את האגרולים החמים לצד הרוטב.
אופן הכנה
- מרכיבים את דיסק הז’וליינים בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה. מכניסים לפתח ההזנה את הכרוב, לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הכרוב עם ידית דוחס המזון כלפי מטה. ממשיכים כך עם הגזרים, הצנוניות והקולורבי. לכל ירק משתמשים בדוחסן המתאים לו בגודל, ומעבירים את הירקות החתוכים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את הבצל הירוק, שמן השומשום והצ’ילי הגרוס ומערבבים היטב.
- מכינים את האגרול: פורשים על משטח עבודה עלה סיגר (את יתר הדפים משאירים מתחת למגבת השומרת על הלחות), משמנים אותו עם שמן או ספריי שמן. מניחים בקצה העלה חופן מהירקות, מקפלים את השוליים משני הקצוות למרכז ומגלגלים לסיגר עבה והדוק. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי הסיגר והמילוי.
- מברישים את האגרולים בשמן קנולה ומסדרים במרווחים בסלסלת הטיגון בסמארט ליד.
- סוגרים את מכסה הסמארט ליד, מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם ובוחרים בפונקציית טיגון.
- מכוונים את הטיימר ל-12 דקות ומפעילים. המכשיר יתחמם וברגע שיהיה מספיק חם תידלק הנורה add food - מכניסים את סלסלת הטיגון עם האגרולים וסוגרים את המכסה. הסמארט ליד יסיים את הטיגון באוויר החם ויפסיק כשהמנה מוכנה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
- מגישים את האגרולים החמים לצד הרוטב.
הערות
- ניתן להגיש גם עם רוטב חמוץ מתוק
- ניתן לטגן בסיר בשמן עמוק: מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ומטגנים את האגרולים מכל הצדדים (מתחילים כשצד התפר כלפי מטה). מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
הערות
- ניתן להגיש גם עם רוטב חמוץ מתוק
- ניתן לטגן בסיר בשמן עמוק: מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ומטגנים את האגרולים מכל הצדדים (מתחילים כשצד התפר כלפי מטה). מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן