window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

הנשנוש הכי טעים ליד הקפה: עוגיות טחינה

עוגיות מהירות להכנה שנמסות בפה ואף אחד לא יוכל לסרב להן עם טוויסט משגע של חמאת בוטנים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    17 דקות
  • זמן כולל
    37 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגיות

ציפוי

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, הסוכר והמלח.

    סלט שורשים בוש (צילום: שניר גואטה)
    מוסיפים את החומרים לקערת המיקסר(צילום: דרור עינב)

  3. מוסיפים את הטחינה וחמאת הבוטנים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב.
  5. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.מכניסים לתנור אופים כ-20 דק עד שהעוגיות מעט זהובות. מצננים את העוגיות.
    עוגיות טחינה בוש (צילום: שניר גואטה)
    מגלגלים את העוגיות לכדורים קטנים  (צילום: דרור עינב)

    6. מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר ומגישים.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 118.7 קק״ל 2374.4 קק״ל
פחמימות 12.4 גרם 247.6 גרם
שומן 6.0 גרם 120.9 גרם
נתרן 51.5 מ״ג 1029.6 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 31.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.8 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 44.6 גרם
כולסטרול 8.6 מ״ג 172.2 מ״ג
סידן 16.9 מ״ג 337.2 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 30.1 מ״ג 601.5 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    יוסף לייטער

תגובות (3)

    Avatar
    נדיה בורוכוב

    אפשר במקום החמאת בוטנים עוד טחינה?

    Avatar
    יוסף לייטער

    ברשימת הרכיבים לא מופיעה אבקת אפייה ואילו באופן ההכנה כן יש אבקת אפייה

      Avatar
      אשר אלמוג

      מה אפשר במקום קמח לבן ?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody