העוגיות המושלמות לקפה: עוגיות ביסקוטי פריכות

מתכון פשוט להכנה לעוגיות הפופולריות מהמטבח האיטלקי - ביסקוטי! עוגיות פריכות בטירוף בתוספת שקדים, פירות יבשים וגרידת תפוז. אין טוב מזה ליד הקפה
מתכון פשוט להכנה לעוגיות הפופולריות מהמטבח האיטלקי - ביסקוטי! עוגיות פריכות בטירוף בתוספת שקדים, פירות יבשים וגרידת תפוז. אין טוב מזה ליד הקפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 379.0 קק״ל 7579.6 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 881.2 גרם
    שומן 17.7 גרם 353.3 גרם
    נתרן 107.4 מ״ג 2147.6 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 208.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 73.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 64.6 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 80.1 מ״ג 1601.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 216.6 מ״ג 4332.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 23.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 379.0 קק״ל 7579.6 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 881.2 גרם
    שומן 17.7 גרם 353.3 גרם
    נתרן 107.4 מ״ג 2147.6 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 208.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 73.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 64.6 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 80.1 מ״ג 1601.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 216.6 מ״ג 4332.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 23.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את המחמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

    מקציפים את המחמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. צילום: שניר גואטה
    מקציפים את המחמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומלח לתערובת אחידה.
  5. מנפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים בעדינות רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מוסיפים פנימה את תערובת השקדים והפירות היבשים וגרדת תפוז ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
  7. בעזרת ידיים רטובות מחלקים את התערובת לשני חלקים, וכל חלק מעצבים לצורת כיכר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

    מעצבים כל חלק לצורת כיכר על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צילום: שניר גואטה
    מעצבים כל חלק לצורת כיכר על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צילום: שניר גואטה

  8. אופים כ-30 דקות, או עד שהכיכר יציבה למגע. מצננים את הכיכרות על רשת.
  9. לאחר שהכיכרות התקררו חותכים בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  10. מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-150 מעלות במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מתייבשות ומזהיבות.

    אופים עד שהעוגיות מתייבשות ומזהיבות. צילום: שניר גואטה
    אופים עד שהעוגיות מתייבשות ומזהיבות. צילום: שניר גואטה

  11. שומרים בצנצנת אטומה.

    עוגיות ביסקוטי. צילום: שניר גואטה
    עוגיות ביסקוטי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגיות המושלמות לקפה: עוגיות ביסקוטי פריכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות