
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
1 ק"ג סטייק פרגית
מרינדה
-
1/4 כוס רוטב טריאקי קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1/4 כוס רוטב חמוץ מתוק
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית תבלין גרילעוף
-
10 עלי נענע
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף מיונז
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית אבקת מרק בצלקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מנקים את הפרגיות מעודפי עור ומכניסים לקערת המרינדה, מערבבים כדי שהמרינדה תעטוף את כל הפרגיות, מכסים בניילון נצמד ומשרים למשך חצי שעה לפחות.
- במחבת פסים ללא שמן מניחים את נתחי הפרגית וצולים עד הזהבה.
- מגישים על אורז או כחלק מסלט ירקות רענן.
הפרגית של יונית. צילום: יונית צוקרמן
בשיתוף עם קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
190.6
קק״ל
762.3
קק״ל
פחמימות
7.5
גרם
29.9
גרם
סוכר
6.0
גרם
23.9
גרם
שומן
17.6
גרם
70.6
גרם
נתרן
766.7
מ״ג
3066.7
מ״ג
חלבון
0.6
גרם
2.2
גרם
סיבים תזונתיים
0.1
גרם
0.3
גרם
שומן רווי
2.5
גרם
10.0
גרם
כולסטרול
1.7
מ״ג
6.9
מ״ג
סידן
1.8
מ״ג
7.1
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
0.5
מ״ג
אשלגן
5.5
מ״ג
22.1
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.1
מ״ג
תגובות (7)
מה זה הרוטב חמוץ מתוק