הפרגית של יונית: פרגיות בנענע, צ’ילי וטריאקי

10 דקות עבודה, חצי שעה מנוחה ועוד כמה דקות של צלייה. זה כל מה שצריך כדי להכין את הפרגית של יונית! פרגיות במרינדה נהדרת שעושה את כל ההבדל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

מרינדה

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב עד לקבלת מרינדה אחידה.
  2. מנקים את הפרגיות מעודפי עור ומכניסים לקערת המרינדה, מערבבים כדי שהמרינדה תעטוף את כל הפרגיות, מכסים בניילון נצמד ומשרים למשך חצי שעה לפחות.
  3. במחבת פסים ללא שמן מניחים את נתחי הפרגית וצולים עד הזהבה.
  4. מגישים על אורז או כחלק מסלט ירקות רענן.

    הפרגית של יונית. צילום: יונית צוקרמן
    הפרגית של יונית. צילום: יונית צוקרמן

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 190.6 קק״ל 762.3 קק״ל
פחמימות 7.5 גרם 29.9 גרם
סוכר 6.0 גרם 23.9 גרם
שומן 17.6 גרם 70.6 גרם
נתרן 766.7 מ״ג 3066.7 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 2.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרם
כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
סידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 5.5 מ״ג 22.1 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד