בוש קאבר דסקטופ

הפתעה מיוחדת לחג: פאי פיצה הפוך של רון יוחננוב

פאי פיצה? בהחלט! בצק פריך במיוחד לחג השבועות במילוי עשיר שהוא שילוב של גבינה, עגבניות ובזיליקום מה שמזכיר פיצה
פאי פיצה? בהחלט! בצק פריך במיוחד לחג השבועות במילוי עשיר שהוא שילוב של גבינה, עגבניות ובזיליקום מה שמזכיר פיצה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    457
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 457.2 קק״ל 3657.9 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 252.7 גרם
    שומן 31.7 גרם 253.5 גרם
    נתרן 692.0 מ״ג 5536.4 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 100.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 134.6 גרם
    כולסטרול 105.4 מ״ג 843.4 מ״ג
    סידן 161.1 מ״ג 1288.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 115.1 מ״ג 920.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    457
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 457.2 קק״ל 3657.9 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 252.7 גרם
    שומן 31.7 גרם 253.5 גרם
    נתרן 692.0 מ״ג 5536.4 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 100.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 134.6 גרם
    כולסטרול 105.4 מ״ג 843.4 מ״ג
    סידן 161.1 מ״ג 1288.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 115.1 מ״ג 920.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

פאי בשילוב טעמים מנצח שמזכיר פיצה. פאי הפוך של בצק פריך, במילוי גבינה ועגבניות! מתכון מיוחד, מקורי ומפתיע ישירות ממטבחו של רון יוחננוב ובמיוחד לשולחן החג שלכם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה, מניחים את המצרכים לבצק, למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים, עד שמתגבש בצק פירורי. במידת הצורך, מוסיפים מים בהדרגה.
  2. מעבירים את הבצק לקירור למשך כשעה.
  3. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לצורת עיגול.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות, מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומזלפים עליו דבש, מפזרים צנוברים, מעליהם את העגבניות, הבזיליקום, פרוסות המוצרלה ומעל כל המרכיבים: מניחים את הבצק המרודד.
  5. אופים במשך 30 דקות עד שהבצק מזהיב.
  6. לפני הגשה, ‘הופכים’ על צלחת את הבצק ומתקבל פאי פיצה. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפתעה מיוחדת לחג: פאי פיצה הפוך של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות