קרין גורן בספיישל קפולסקי – הקאמבק של הסברינה

הקאמבק של הסברינה זה משהו שאפשר לממש בכל רגע שתרצו. תכינו מיני סברינות קטנות, נוסטלגיות ומתוקות, טבולות בסירופ רום ומוגשות עם תלולית קצפת ותות
הקאמבק של הסברינה זה משהו שאפשר לממש בכל רגע שתרצו. תכינו מיני סברינות קטנות, נוסטלגיות ומתוקות, טבולות בסירופ רום ומוגשות עם תלולית קצפת ותות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.6 קק״ל 9857.9 קק״ל
    פחמימות 40.1 גרם 1202.5 גרם
    שומן 9.7 גרם 291.4 גרם
    נתרן 74.7 מ״ג 2240.7 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 87.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 161.9 גרם
    כולסטרול 55.4 מ״ג 1663.2 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 40.1 מ״ג 1201.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.6 קק״ל 9857.9 קק״ל
    פחמימות 40.1 גרם 1202.5 גרם
    שומן 9.7 גרם 291.4 גרם
    נתרן 74.7 מ״ג 2240.7 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 87.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 161.9 גרם
    כולסטרול 55.4 מ״ג 1663.2 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 40.1 מ״ג 1201.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

סירופ


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרית. מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, חלב, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מזלפים לתבניות, מתפיחים ואופים: משמנים היטב את התבניות. מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס”מ. מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות). מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע. מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.
  3. מבשלים בסירופ ומצננים מעט: בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים רום. שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים. מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ. מוציאים בעדינות לצינון על רשת. שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.
  4. מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת רכה. מניחים כף קצפת על כל סברינה, מקשטים בחצי תות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן בספיישל קפולסקי – הקאמבק של הסברינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    הדס

    היי, האם ניתן להתאים את המתכון לפסח ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הדס, סברינה מקמחים כשרים תצא לא ממש דומה למקור. לכן אנחנו ממליצים לחפש באתר מתכונים כשרים לפסח מראש ולא לנסות להמיר מתכונים שמבוססים לחלוטין על קמח לבן ולנסות להכשיר אותם 🙂

      Avatar
      ענת משה

      היי הדס אני מכינה קבוע בפסח עם קמח תופח של פסח ופירורי מצה ויוצא מעולה אוורירי וטעים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות