הקיץ בא! גלידה ביתית של קוקוס עם קרמל מיסו מלוח

תכניסו קצת טוויסט לגלידה שלכם! גלידה ביתית משגעת ומרעננת עם קוקוס וקרמל מיסו מלוח שאפילו הילדים ירצו לזלול
תכניסו קצת טוויסט לגלידה שלכם! גלידה ביתית משגעת ומרעננת עם קוקוס וקרמל מיסו מלוח שאפילו הילדים ירצו לזלול
  • ליאור משיח
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.6 קק״ל 3343.0 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 235.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 248.0 גרם
    נתרן 446.4 מ״ג 5357.0 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 32.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 163.9 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 139.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 81.9 מ״ג 982.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.6 קק״ל 3343.0 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 235.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 248.0 גרם
    נתרן 446.4 מ״ג 5357.0 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 32.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 163.9 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 139.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 81.9 מ״ג 982.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור

גלידה ביתית מעולם לא הייתה קלה וטעימה כל כך! לא תמיד בא לנו לארגן את הילדים, לצאת אל השמש הקופחת, להיכנס אל האוטו ולנסוע עד לגלידריה בשביל גלידה טעימה ואיכותית. ליאור משיח מפנקת אתכם במתכון מושלם של גלידה ביתית עם קוקוס וקרמל מיסו מלוח שתצנן אתכם בימי השמש החמים, רוצו להכין!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
ליאור משיח
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרמל מיסו מלוח

גלידת קוקוס

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את קרמל המיסו: מערבבים את הסוכר בסיר על אש קטנה עד שהוא נמס וצבעו הופך לצבע של סירופ מייפל. מוסיפים את הדבש ומערבבים.
  2. טורפים בקערה את המיסו הלבן עם החלב והשמנת המתוקה ומוסיפים את התערובת לקרמל. מערבבים עד למרקם של בלילת פנקייק ומעבירים לקערה חסינת חום לצינון.
  3. מכינים את גלידת הקוקוס: מקציפים מחצית מהשמנת המתוקה עם המלח ותמצית הווניל.
  4. מוסיפים את קרם הקוקוס והחלב המרוכז ומקציפים היטב. התערובת תיראה נוזלית וזה בסדר.
  5. מקציפים את המחצית השנייה של השמנת המתוקה ומקפלים לתוך תערובת גלידת הקוקוס בעדינות.
  6. מוזגים את תערובת הגלידה לתבנית מרובעת בגודל 25X25 ס”מ. בעזרת כף, יוצרים בגלידה דוגמאות מקרמל המיסו שהכנו, ושומרים בצד חלק מהקרמל לצורך הגשת הגלידה. בוזקים מעל הגלידה קצת מהקוקוס הטחון הקלוי.

    גלידת קוקוס וקרמל מיסו מלוח מזרח מערב 2
    יוצרים דוגמאות בגלידה עם קרמל המיסו המלוח. צילום: ליאור משיח

  7. עוטפים את התבנית היטב בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך הלילה.
  8. לאחר שהגלידה קפאה, יוצרים כדורי גלידה באמצעות כף גלידה ומגישים בגביע גלידה או בקערה, עם עוד קרמל מיסו מלוח וקוקוס טחון קלוי. בתיאבון!
גלידת קוקוס וקרמל מיסו מלוח מזרח מערב 1
גלידה ביתית מתקתקה עם קוקוס וקיק משגע של קרמל מיסו מלוח. צילום: ליאור משיח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקיץ בא! גלידה ביתית של קוקוס עם קרמל מיסו מלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות