זה רק נשמע מסובך: גלידת יוגורט ופירות יער ביתית

לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין גלידת יוגורט ופירות יער ביתית. שלושה מרכיבים וחמש דקות עבודה זה כל מה שדרוש כדי להנות מקינוח קליל, קריר ומרענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 300 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: טוחנים את הפרי עם היוגורט, המים וממתיק הטרוביה במעבד מזון או בבלנדר מוט ידני לתערובת אחידה.
  2. מוזגים לתבנית הרצויה ומקפיאים לפחות 5 שעות להתייצבות.
  3. מחלצים מהתבנית או שאוכלים ישר ממנה.

הערות

  • ניתן להקפיא גם בכלי גדול מפלסטיק
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 250.5 קק״ל 250.5 קק״ל
פחמימות 50.4 גרם 50.4 גרם
שומן 6.3 גרם 6.3 גרם
נתרן 45.0 מ״ג 45.0 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 8.7 גרם
סיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 2.9 גרם
כולסטרול 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
סידן 246.3 מ״ג 246.3 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 355.5 מ״ג 355.5 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody