
חגיגיות וכיפיות: לחמניות ספירלה צבעוניות שמכינים עם הילדים
חגיגה לעיניים ולשפתיים - כל כך יפות שכמעט וחבל לנגוס בהן! לחמניות ספירלה צבעוניות ומתוקות שמכינים ביחד עם הילדים
חגיגה לעיניים ולשפתיים - כל כך יפות שכמעט וחבל לנגוס בהן! לחמניות ספירלה צבעוניות ומתוקות שמכינים ביחד עם הילדים
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 132.4 קק״ל 2648.7 קק״לפחמימות 21.0 גרם 421.0 גרםשומן 3.6 גרם 72.7 גרםנתרן 251.1 מ״ג 5021.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 69.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 7.2 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 6.9 מ״ג 138.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 33.8 מ״ג 676.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 35 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות132
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 132.4 קק״ל 2648.7 קק״לפחמימות 21.0 גרם 421.0 גרםשומן 3.6 גרם 72.7 גרםנתרן 251.1 מ״ג 5021.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 69.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 7.2 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 6.9 מ״ג 138.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 33.8 מ״ג 676.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״גסגור
הבאנו לכם מתכון ללחמניות שבטוח יגנבו את ההצגה בארוחה, לא תכינו? מתכון מושלם של לחמניות מתקתקות וצבעוניות שהילדים ישמחו להכין וגם לאכול. יש בו כל כך הרבה טריקים וקיצורי דרך שעוזרים לשמור על המטבח מתוקתק, עם מינימום של עבודה ונקיונות, בדיוק כמו שאנחנו (וכולם בעצם) אוהבים.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 132 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק
צבעי מאכל
-
2 טיפות צבע מאכל אדום
-
2 טיפות צבע מאכל צהוב
-
2 טיפות צבע מאכל כחול
אפייה
-
1 ביצה Mטרופה, עם קורט מלח
-
20 יחידות סנו סושי – תבניות קאפקייקים מנייר

אופן הכנה
- שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים במשך 3 דקות עם וו לישה.
- מחלקים את הבצק לשלוש שקיות זיפר סנו סושי, מוסיפים לכל שקית צבע מאכל שונה וסוגרים את השקית.
מוסיפים צבע מאכל לכל שקית עם בצק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - נותנים לילדים ללוש את הבצק שבתוך השקיות במשך 3 דקות נוספות, עד שהצבע בבצק אחיד.
מערבבים את הבצק היטב עם צבעי המאכל עד להטמעה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - משאירים את הבצק לתפוח בשקית במשך שעה.
- מוציאים את הבצקים מהשקיות, מרדדים ומניחים אחד על גבי השני. מגלגלים את הבצקים לרולדה גדולה ופורסים ל-20 פרוסות.
חותכים את הרולדה לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - מניחים את הפרוסות בתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי ומתפיחים כשהן מכוסות במשך שעה נוספת.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומברישים את הלחמניות בביצה הטרופה עם המלח.
- אופים את הלחמניות בתנור במשך 20 דקות ומגישים.

אופן הכנה
- שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים במשך 3 דקות עם וו לישה.
- מחלקים את הבצק לשלוש שקיות זיפר סנו סושי, מוסיפים לכל שקית צבע מאכל שונה וסוגרים את השקית.
- נותנים לילדים ללוש את הבצק שבתוך השקיות במשך 3 דקות נוספות, עד שהצבע בבצק אחיד.
- משאירים את הבצק לתפוח בשקית במשך שעה.
- מוציאים את הבצקים מהשקיות, מרדדים ומניחים אחד על גבי השני. מגלגלים את הבצקים לרולדה גדולה ופורסים ל-20 פרוסות.
- מניחים את הפרוסות בתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי ומתפיחים כשהן מכוסות במשך שעה נוספת.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומברישים את הלחמניות בביצה הטרופה עם המלח.
- אופים את הלחמניות בתנור במשך 20 דקות ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן