סנו רקע

חגיגיות וכיפיות: לחמניות ספירלה צבעוניות שמכינים עם הילדים

חגיגה לעיניים ולשפתיים - כל כך יפות שכמעט וחבל לנגוס בהן! לחמניות ספירלה צבעוניות ומתוקות שמכינים ביחד עם הילדים
חגיגה לעיניים ולשפתיים - כל כך יפות שכמעט וחבל לנגוס בהן! לחמניות ספירלה צבעוניות ומתוקות שמכינים ביחד עם הילדים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.4 קק״ל 2648.7 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 421.0 גרם
    שומן 3.6 גרם 72.7 גרם
    נתרן 251.1 מ״ג 5021.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 69.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 138.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 676.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.4 קק״ל 2648.7 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 421.0 גרם
    שומן 3.6 גרם 72.7 גרם
    נתרן 251.1 מ״ג 5021.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 69.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 138.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 676.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור

הבאנו לכם מתכון ללחמניות שבטוח יגנבו את ההצגה בארוחה, לא תכינו? מתכון מושלם של לחמניות מתקתקות וצבעוניות שהילדים ישמחו להכין וגם לאכול. יש בו כל כך הרבה טריקים וקיצורי דרך שעוזרים לשמור על המטבח מתוקתק, עם מינימום של עבודה ונקיונות, בדיוק כמו שאנחנו (וכולם בעצם) אוהבים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

צבעי מאכל

אפייה


אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים במשך 3 דקות עם וו לישה.
  2. מחלקים את הבצק לשלוש שקיות זיפר סנו סושי, מוסיפים לכל שקית צבע מאכל שונה וסוגרים את השקית.

    לחמניות צבעוניות סנו סושי
    מוסיפים צבע מאכל לכל שקית עם בצק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  3. נותנים לילדים ללוש את הבצק שבתוך השקיות במשך 3 דקות נוספות, עד שהצבע בבצק אחיד.

    לחמניות צבעוניות סנו סושי1
    מערבבים את הבצק היטב עם צבעי המאכל עד להטמעה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  4. משאירים את הבצק לתפוח בשקית במשך שעה.
  5. מוציאים את הבצקים מהשקיות, מרדדים ומניחים אחד על גבי השני. מגלגלים את הבצקים לרולדה גדולה ופורסים ל-20 פרוסות.

    לחמניות צבעוניות סנו סושי4
    חותכים את הרולדה לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  6. מניחים את הפרוסות בתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי ומתפיחים כשהן מכוסות במשך שעה נוספת.
  7. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומברישים את הלחמניות בביצה הטרופה עם המלח.
  8. אופים את הלחמניות בתנור במשך 20 דקות ומגישים.
לחמניות צבעוניות סנו סושי2
לחמניות ספירלה צבעוניות ומתקתקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגיות וכיפיות: לחמניות ספירלה צבעוניות שמכינים עם הילדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות