רקע הנמל מעודכן

חגיגית לשבועות: עוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב

עוגת גבינה אפויה שהיא לא רק מרשימה, אלא גם טעימה בטירוף! עוגת גבינה אפויה עם בסיס עוגיות, ריבת חלב מתוקה וקצפת, בדיוק בזמן לשבועות
עוגת גבינה אפויה שהיא לא רק מרשימה, אלא גם טעימה בטירוף! עוגת גבינה אפויה עם בסיס עוגיות, ריבת חלב מתוקה וקצפת, בדיוק בזמן לשבועות
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    8779
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8778.8 קק״ל 8778.8 קק״ל
    פחמימות 677.1 גרם 677.1 גרם
    שומן 624.2 גרם 624.2 גרם
    נתרן 7743.2 מ״ג 7743.2 מ״ג
    חלבון 128.8 גרם 128.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 379.7 גרם 379.7 גרם
    כולסטרול 1948.2 מ״ג 1948.2 מ״ג
    סידן 1587.0 מ״ג 1587.0 מ״ג
    ברזל 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 7365.2 מ״ג 7365.2 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    8779
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8778.8 קק״ל 8778.8 קק״ל
    פחמימות 677.1 גרם 677.1 גרם
    שומן 624.2 גרם 624.2 גרם
    נתרן 7743.2 מ״ג 7743.2 מ״ג
    חלבון 128.8 גרם 128.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 379.7 גרם 379.7 גרם
    כולסטרול 1948.2 מ״ג 1948.2 מ״ג
    סידן 1587.0 מ״ג 1587.0 מ״ג
    ברזל 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 7365.2 מ״ג 7365.2 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
עדי קלינגהופר
X

13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

בלילה

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות מצב סטטי (חום עליון תחתון).
  2. מכינים את הבסיס: בקערה מערבבים את העוגיות הטחונות עם החמאה המומסת.
  3. מניחים בתבנית נייר אפייה עגול של הנמל.
  4. מעבירים את העוגיות עם החמאה אל התבנית ומשטחים בעזרת כף גם את תחתית התבנית וגם את הדפנות. לקראת הסוף ניתן להיעזר בכוס כדי להדק הכל.
  5. מכינים את הבלילה: בקערה מניחים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, ביצים, סוכר, מחית וניל וריבת חלב.
  6. טורפים הכל עד לקבלת בלילה חלקה, ניתן גם לטרוף עם מיקסר ידני.
  7. מוזגים בזהירות את בלילת העוגה אל התבנית עם בסיס העוגיות, משטחים עם כף ומכניסים לאפייה של 60 עד 70 דקות או עד שהעוגה יציבה בצדדים ומעט רוטטת במרכז.
  8. מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ לצינון כשעה.
  9. לאחר שעה של צינון ממיסים את ריבת החלב לקישוט במיקרוגל ומוזגים על העוגה בזהירות. משטחים עם פלטה כך שכל החלק העליון יהיה עם ציפוי ריבת חלב.
  10. מעבירים את העוגה לקירור והתייצבות למשך הלילה (לפחות 6 שעות).
  11. מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וניל וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  12. מוציאים את העוגה מקירור, מזלפים קצפת במסגרת העוגה ומגישים.
  13. העוגה נשמרת במקרר בקופסא אטומה במשך כ-4 ימים.
עוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב1
עוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב. צילום: עדי קלינגהופר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Yanina Avraham

    היי האם באינגליש קייק מן אפיה דומה?

    Avatar
    מירי פרסטר

    מעוניינת לשנות את תחתית העוגה ללא גלוטן, אשמח למתכון כמו תחתית אחרת.תודה..

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מירי. אפשר לאפות את התחתית בצוה של בצק פריך ללא גלוטן, בשימוש בקמח שקדים או קמח ללא גלוטן אחר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות