רקע ברימאג

חגיגת טריקולד: עוגיות שוקולד בשלושה צבעים וללא גלוטן!

עוגיות שוקולד של תומר אומנסקי בשילוב שוקולד מריר, חלב ולבן. עוגיות טריקולד ממכרות ורכות, ללא קמח. מתכון מנצח
עוגיות שוקולד של תומר אומנסקי בשילוב שוקולד מריר, חלב ולבן. עוגיות טריקולד ממכרות ורכות, ללא קמח. מתכון מנצח
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 259.5 קק״ל 5190.2 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 608.8 גרם
    שומן 13.6 גרם 272.7 גרם
    נתרן 53.7 מ״ג 1073.4 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 89.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.8 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 148.9 גרם
    כולסטרול 72.3 מ״ג 1446.6 מ״ג
    סידן 52.1 מ״ג 1041.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    אשלגן 213.9 מ״ג 4278.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 16.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 259.5 קק״ל 5190.2 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 608.8 גרם
    שומן 13.6 גרם 272.7 גרם
    נתרן 53.7 מ״ג 1073.4 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 89.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.8 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 148.9 גרם
    כולסטרול 72.3 מ״ג 1446.6 מ״ג
    סידן 52.1 מ״ג 1041.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    אשלגן 213.9 מ״ג 4278.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 16.7 מ״ג
    סגור

תומר אומנסקי רקח לכם מתכון לעוגיות שוקולד כשרות לחג. כל מה שצריך זה כמה מרכיבים, מיקסר ולתת לתנור לעשות את העבודה. סופר רכות וסופר נימוחות על טהרת קמח תפוחי אדמה ומפוצצות בשוקולד! כמו כל קינוחי הטריקולד, יש כאן גודש שוקולדי בכל ביס, כמו שצריך.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד מריר (300 גרם) וחמאה (100 גרם) ומערבבים היטב.
  2. מניחים לתערובת להצטנן כרבע שעה.
  3. בקערת מיקסר מקציפים היטב ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  4. מאחדים את תערובת השוקולד והביצים ומקפלים היטב.
  5. מנפים פנימה את קמח תפוחי האדמה, אבקת אפייה ואבקת השקדים ומקפלים בעזרת לקקן.
  6. מוסיפים את השוקולדים (100 גרם) ומעבירים את התערובת לקירור של כשעה במקרר עד להתייצבות התערובת.
  7. יוצרים באמצעות כף כדורים בינונים של מסה ונניח על נייר אפייה ברווחים גדולים (עד 8 עוגיות במגש).
  8. מפזרים מעל העוגיות מעט שוקולדים ומלח גס ונעביר לאפייה ב-180 מעלות טורבו 12-15 דקות.

    עוגיות טריקולד. צילום: תומר אומנסקי
    עוגיות טריקולד. צילום: תומר אומנסקי

הערות

  • חשוב לתת לעוגיות להצטנן היטב לפני שמרימים אותם מתבנית האפייה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגת טריקולד: עוגיות שוקולד בשלושה צבעים וללא גלוטן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות