חטיף סניקרס ביתי עשיר בחלבון

אם כבר אוכלים מתוק - לפחות שיהיו לו ערכים תזונתיים. אושר אידלמן מכין חטיף סניקרס ביתי עם המון חלבון שמכינים בקלי קלות ובמהירות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    10 שעות ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קוצצים את הבוטנים.
  2. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הסוכר, אבקת החלבון והמלח.
  3. טוחנים בבלנדר את חמאת הבוטנים, הבננה, המייפל, משחת התמרים והחלב.
  4. מאחדים את שתי התערובות, יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך 2 שעות לפחות.
  5. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוציאים ממנה את התערובת הקפואה. חותכים ל-22 יחידות.
  6. מחממים את השוקולד והשמן בסיר קטן על להבה קטנה תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. יוצקים את השוקולד מעל החטיפים, מפזרים את הבוטנים מעל ומכניסים חזרה למקפיא ללילה.

הערות

  • בכל חטיף יש כ-15 גרם חלבון

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 268.1 קק״ל 5362.2 קק״ל
פחמימות 21.7 גרם 434.4 גרם
שומן 12.9 גרם 257.1 גרם
נתרן 398.7 מ״ג 7975.0 מ״ג
חלבון 16.4 גרם 327.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 59.7 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 63.7 גרם
כולסטרול 1.7 מ״ג 34.8 מ״ג
סידן 45.7 מ״ג 914.0 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 25.4 מ״ג
אשלגן 282.9 מ״ג 5658.7 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 25.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody