חטיפי שוקולד ובייגלה מושלמים של עוגיו.נט!

השילוב הממכר של מתוק ומלוח מחכה לכם במתכון הבא של נטלי לוין לחטיפי שוקולד עם ביסקוויטים ובייגלה שבעזרת טריק כיפי עם שקית זיפלוק המטבח נשאר נקי וללא שטיפת כלים
השילוב הממכר של מתוק ומלוח מחכה לכם במתכון הבא של נטלי לוין לחטיפי שוקולד עם ביסקוויטים ובייגלה שבעזרת טריק כיפי עם שקית זיפלוק המטבח נשאר נקי וללא שטיפת כלים
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.9 קק״ל 928.9 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 121.8 גרם
    שומן 2.9 גרם 43.3 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 82.5 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 26.0 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 112.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 65.2 מ״ג 977.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.9 קק״ל 928.9 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 121.8 גרם
    שומן 2.9 גרם 43.3 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 82.5 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 26.0 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 112.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 65.2 מ״ג 977.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את הביסקוויטים בתוך שקית זיפלוק וסוגרים. בעזרת מערוך שוברים את הביסקוויטים לחתיכות לא שוות בגודלן - פירורים דקים ושברים גדולים יותר.

    שמים את הביסקוויטים בתוך שקית זיפלוק ובעזרת מערוך שוברים לחתיכות לא שוות. צילום: נטלי לוין
    שמים את הביסקוויטים בתוך שקית זיפלוק ובעזרת מערוך שוברים לחתיכות לא שוות. צילום: נטלי לוין

  2. קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  3. ממסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד עד שהוא נמס לחלוטין.
  4. מערבבים פנימה שמן לדילול קל של השוקולד ומערבבים היטב.
  5. יוצקים את השוקולד על גבי נייר אפייה ומשטחים בעזרת מרית לעובי של כחצי ס”מ.
  6. מפזרים בייגלה מצופה בשוקולד בצורה חופשית.
  7. מפזרים שברי ביסקוויטים בצורה חופשית על גבי השוקולד המומס. מומלץ לגוון בגודל החתיכות כדי ליצור עניין ולהוסיף גם פירורים דקים.
  8. מצננים להתקשות מוחלטת במקפיא למשך כשעה.
  9. שוברים או חותכים לחתיכות אסימטריות ומגישים.
  10. איך מצפים בייגלה? ממסים שוקולד מריר או לבן במיקרוגל או על בן מארי.

    איך מצפים בייגלה? צילום: נטלי לוין
    איך מצפים בייגלה? צילום: נטלי לוין

  11. טובלים שמיניות בייגלה בשוקולד המומס ומניחים על גבי נייר אפייה.
  12. מצננים במקפיא כמה דקות להתייצבות מוחלטת - אפשר לצפות בשוקולד מריר, חלב, לבן או רובי.

    חטיפי שוקולד עם ביסקוויטים ובייגלה. צילום: נטלי לוין
    חטיפי שוקולד עם ביסקוויטים ובייגלה. צילום: נטלי לוין

הערות

  • חשוב לסגור את שקית הזיפלוק לפני שבירה הביסקוויטים כדי שהם לא "יברחו" החוצה.
  • החטיפים נשמרים בכלי סגור במקפיא עד חודשיים. אפשר גם במקרר עד שבועיים.
  • אפשר לגוון בסוגי הביסקוויטים ולהשתמש בטעמים שונים. אפשר גם עוגיות חמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפי שוקולד ובייגלה מושלמים של עוגיו.נט!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות