רקע ברימאג

חטיפי שוקולד קפה ואגוזים מ-4 מצרכים ומבלי להפעיל תנור

בא לכם משהו מתוק? לשגב משה יש את הפיתרון המושלם בשבילכם, מתכון קל להכנה שגם הילדים ישמחו להכין - חטיף שוקולד ואגוזים מ-4 מצרכים בלבד וללא אפייה
בא לכם משהו מתוק? לשגב משה יש את הפיתרון המושלם בשבילכם, מתכון קל להכנה שגם הילדים ישמחו להכין - חטיף שוקולד ואגוזים מ-4 מצרכים בלבד וללא אפייה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.2 קק״ל 4563.0 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 301.0 גרם
    שומן 16.6 גרם 331.3 גרם
    נתרן 99.2 מ״ג 1983.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 46.1 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 104.5 גרם
    כולסטרול 5.8 מ״ג 115.0 מ״ג
    סידן 64.6 מ״ג 1291.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 26.3 מ״ג
    אשלגן 206.5 מ״ג 4130.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.2 קק״ל 4563.0 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 301.0 גרם
    שומן 16.6 גרם 331.3 גרם
    נתרן 99.2 מ״ג 1983.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 46.1 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 104.5 גרם
    כולסטרול 5.8 מ״ג 115.0 מ״ג
    סידן 64.6 מ״ג 1291.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 26.3 מ״ג
    אשלגן 206.5 מ״ג 4130.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד בקערה המונחת בתוך סיר מים חמים, במקביל טוחנים את האגוזים במעבד מזון.
  2. כאשר השוקולד נמס מוסיפים כוס אספרסו חמה היישר מהמכונה לתוך קערת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומכבים את האש. מערבבים היטב ומוסיפים את המלח.
  4. מכניסים למקרר למשך 20-30 דקות לצינון.
  5. מוציאים את התערובת מהמקרר, מערבבים ומעבירים אותה ישירות על נייר אפייה, מכסים עם עוד נייר אפייה. מרדדים את התערובת בין שני ניירות האפייה רידוד קל עד לקבלת “שטיח” שוקולד ואגוזים שווה על פני נייר האפייה.
  6. מעבירים את ניירות האפייה כמו שהם לתבנית ומכניסים למקרר להתייצבות למשך 30 דקות או עד שה״שטיח״ מתקרר לחלוטין וניתן לחיתוך בקלות.
  7. מסירים את נייר האפייה עליון ובעזרת סכין חותכים את “השטיח” לצורות הרצויות.
  8. מכניסים לקופסה ושומרים בקירור.

    חטיפי שוקולד קפה ואגוזים. צילום: משה שגב
    חטיפי שוקולד קפה ואגוזים. צילום: משה שגב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפי שוקולד קפה ואגוזים מ-4 מצרכים ומבלי להפעיל תנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות