רקע הנמל

חלת הפתעות עם נטיפי שוקולד

אי אפשר לעמוד בפניה - חלת הפתעות מתוקה, רכה ואוורירית שמחביאה בתוכה נטיפי שוקולד צ'יפס ומוגשת עם שוקולד מומס לטבילה של החלה
אי אפשר לעמוד בפניה - חלת הפתעות מתוקה, רכה ואוורירית שמחביאה בתוכה נטיפי שוקולד צ'יפס ומוגשת עם שוקולד מומס לטבילה של החלה
  • שלומית שרבי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3020
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3019.6 קק״ל 3019.6 קק״ל
    פחמימות 478.1 גרם 478.1 גרם
    שומן 92.4 גרם 92.4 גרם
    נתרן 3166.8 מ״ג 3166.8 מ״ג
    חלבון 61.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 29.6 גרם 29.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 75.2 מ״ג 75.2 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 535.4 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3020
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3019.6 קק״ל 3019.6 קק״ל
    פחמימות 478.1 גרם 478.1 גרם
    שומן 92.4 גרם 92.4 גרם
    נתרן 3166.8 מ״ג 3166.8 מ״ג
    חלבון 61.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 29.6 גרם 29.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 75.2 מ״ג 75.2 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 535.4 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מאחדים במיקסר עם וו לישה את הקמח המנופה, השמרים היבשים, הסוכר, המלח והשמן.
  3. מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים ומערבבים במשך כ-7 דקות נוספות.
  4. מוסיפים חופן נטיפי שוקולד ומערבבים 2 דקות נוספות.
  5. מתפיחים במשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  6. קולעים חלה עגולה, שמים צנצנת במרכז, מקשטים בנטיפי שוקולד, מברישים ומתפיחים שוב.
  7. אופים במשך 25 דקות.
  8. כשהחלה מתקררת ממלאים את הצנצנת בשוקולד וטובלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלת הפתעות עם נטיפי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות