חריימה דג ים בפחות מחצי שעה

המתכון שאף שולחן שישי לא שלם בלעדיו: חריימה דג ים בפחות מחצי שעה. מתכון זריז וקל הכנה למנת הדגים המסורתית שכולם אוהבים. חלה טרייה ורכה ליד ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

חריימה

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר שטוח את השמן.
  2. מוסיפים פלפל חריף ומטגנים כדקה.
  3. מוסיפים שום וכוסברה וממשיכים בטיגון מספר שניות.
  4. מוסיפים פלפל צ’ומה, רוטב פומודורו ורוטב שקשוקה ומביאים לרתיחה.
  5. טועמים ומתקנים טעמים במלח ובפלפל וצ’ילי לפי הטעם.
  6. כשהתערובת רותחת, מכניסים את הדג לסיר, מכסים אותו ברוטב, מנמיכים את האש, סוחטים את הלימון פנימה ומכסים את הסיר. מבשלים 20 דקות.
  7. מגישים באותו הסיר ומקשטים בעזרת עלי כוסברה טריים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 354.1 קק״ל 1416.3 קק״ל
פחמימות 12.8 גרם 51.3 גרם
שומן 33.5 גרם 134.2 גרם
נתרן 923.2 מ״ג 3692.7 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 8.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 4.4 גרם 17.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 57.1 מ״ג 228.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar