טארט קורנפלקס-שוקולד עשיר ומפנק של עדי קלינגהופר
טארט כשר לפסח שילדים אוהבים - בסיס פריך מקורנפלקס וממרח אגוזים, קרם שוקולד שמנת עשיר ורך, וקורנפלקס קראנצ'י מצופה שוקולד. קינוח פשוט, טעים ומהיר להכנה!
טארט כשר לפסח שילדים אוהבים - בסיס פריך מקורנפלקס וממרח אגוזים, קרם שוקולד שמנת עשיר ורך, וקורנפלקס קראנצ'י מצופה שוקולד. קינוח פשוט, טעים ומהיר להכנה!
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 500.1 קק״ל 4000.9 קק״לפחמימות 51.6 גרם 413.1 גרםשומן 32.6 גרם 261.2 גרםנתרן 10.0 מ״ג 79.7 מ״גחלבון 664.0 גרם 5311.9 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 31.2 גרםשומן רווי 18.7 גרם 149.5 גרםכולסטרול 34.2 מ״ג 273.5 מ״גסידן 33.6 מ״ג 268.5 מ״גברזל 9.1 מ״ג 72.6 מ״גאשלגן 226.7 מ״ג 1813.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות500
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 500.1 קק״ל 4000.9 קק״לפחמימות 51.6 גרם 413.1 גרםשומן 32.6 גרם 261.2 גרםנתרן 10.0 מ״ג 79.7 מ״גחלבון 664.0 גרם 5311.9 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 31.2 גרםשומן רווי 18.7 גרם 149.5 גרםכולסטרול 34.2 מ״ג 273.5 מ״גסידן 33.6 מ״ג 268.5 מ״גברזל 9.1 מ״ג 72.6 מ״גאשלגן 226.7 מ״ג 1813.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 500 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית קורנפלקס
-
1 שקית זיפלוק בינונית
-
4 כוסות קורנפלקסכשר לפסח
-
120 גרם חמאהמומסת
-
2 כפות גדושות ממרח קקאו אגוזי לוזאו ממרח נוטלה
קרם שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף ממרח קקאו אגוזי לוז
צ'אנקים של קורנפלקס מצופה
-
2 כוסות קורנפלקס
-
50 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: מכניסים לשקית עמידה וחזקה את הקורנפלקס ומרסקים עד פירורים דקים וקטנים. מוסיפים לשקית את החמאה המומסת, סוגרים ובעזרת מערוך מאחדים את כל הפירורים.
- מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את ממרח השוקולד. מערבבים היטב עד שכל הפירורים מצופים.
- את פירורי הקורנפלקס מעבירים לתבנית טארט מלבנית או תבנית נמוכה, בעזרת כף משטחים את כל הפירורים גם בצידי התבנית, מכניסים להקפאה.
- מכינים את הקרם שוקולד: בקערה מניחים שוקולד ושמנת, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה, מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים היטב. מוזגים את הקרם לקלתית ומכניסים לקירור עד התייצבות.
- מכינים את הקורנפלקס המצופה: ממיסים במיקרוגל שוקולד חלב.
- בקערה מניחים את הקורנפלס ומוסיפים את השוקולד המומס, מערבבים בעדינות עד לציפוי מלא של הקורנפלקס. משטחים את הקורנפלקס המצופה על נייר אפייה ומעבירים להקפאה.
- לאחר שהשוקולד מתקשה, שוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות/ צ’אנקים ומקשטים את הטארט.
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: מכניסים לשקית עמידה וחזקה את הקורנפלקס ומרסקים עד פירורים דקים וקטנים. מוסיפים לשקית את החמאה המומסת, סוגרים ובעזרת מערוך מאחדים את כל הפירורים.
- מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את ממרח השוקולד. מערבבים היטב עד שכל הפירורים מצופים.
- את פירורי הקורנפלקס מעבירים לתבנית טארט מלבנית או תבנית נמוכה, בעזרת כף משטחים את כל הפירורים גם בצידי התבנית, מכניסים להקפאה.
- מכינים את הקרם שוקולד: בקערה מניחים שוקולד ושמנת, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה, מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים היטב. מוזגים את הקרם לקלתית ומכניסים לקירור עד התייצבות.
- מכינים את הקורנפלקס המצופה: ממיסים במיקרוגל שוקולד חלב.
- בקערה מניחים את הקורנפלס ומוסיפים את השוקולד המומס, מערבבים בעדינות עד לציפוי מלא של הקורנפלקס. משטחים את הקורנפלקס המצופה על נייר אפייה ומעבירים להקפאה.
- לאחר שהשוקולד מתקשה, שוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות/ צ’אנקים ומקשטים את הטארט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
היי, אני רואה שיש שכבת שוקולד בהירה בין הקרם שוקולד לקורנפלקס המצופה אבל זה לא מופיע במתכון. אפשר הסבר? ולקלתית האם אפשר להמיס את החמאה עם הממרח לוז כבר מההתחלה? תודה