טבעוניות ומתפצחות: עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד

עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד של אודי ואושר לא רק טעימות הן גם טבעוניות! בפחות משעה יש לכם את העוגיות הכי ממכרות אצלכם בבית, אל תגידו שלא הזהרנו!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות על מצב טורבו ומשמנים תבנית תנור בשמן זית.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה 2-3 דקות עד לאיחוד מלא.
  3. מחלקים לעוגיות (2 כפות לכל עוגייה) ויוצרים צורה של כדור.
  4. מניחים את העוגיות על מגש האפייה במרווחים גדולים.
  5. אופים 12-15 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ונוצרים סדקים.
  6. מפזרים מלח ים ונותנים לעוגיות להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.

    עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד. צילום: אודי ואושר
    עוגיות בוטנים, בננה ושוקולד. צילום: אודי ואושר

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 209.0 קק״ל 3134.7 קק״ל
פחמימות 22.1 גרם 331.3 גרם
שומן 11.8 גרם 177.1 גרם
נתרן 149.6 מ״ג 2243.6 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 74.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 41.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 9.1 מ״ג 136.2 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 193.0 מ״ג 2894.8 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody