טחינה ירוקה שמכינים ב-5 דקות

שי-לי ליפא מכינה טחינה ירוקה, ממרח טבעוני שיכול ללוות כל ארוחה - בשרית, חלבית או צמחונית. תוספת של עשבי תיבול הופכת אותה לטעימה במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים. אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט מים.
  2. טועמים ואם יש צורך מוסיפים עוד מיץ לימון. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 132.3 קק״ל 1058.3 קק״ל
פחמימות 3.3 גרם 26.3 גרם
שומן 12.4 גרם 98.8 גרם
נתרן 204.4 מ״ג 1635.1 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 27.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.8 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 15.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 53.2 מ״ג 425.5 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 19.6 מ״ג
אשלגן 164.7 מ״ג 1317.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 7.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody