איך מכינים טילון בבית? קרין גורן מלמדת צעד אחר צעד!

קרין גורן מלמדת להכין טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ בלי מכונת גלידה
קרין גורן מלמדת להכין טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ בלי מכונת גלידה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.2 קק״ל 5433.5 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 514.6 גרם
    שומן 23.1 גרם 346.6 גרם
    נתרן 59.4 מ״ג 891.3 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 74.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 168.5 גרם
    כולסטרול 47.3 מ״ג 710.0 מ״ג
    סידן 107.4 מ״ג 1611.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 211.6 מ״ג 3174.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.2 קק״ל 5433.5 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 514.6 גרם
    שומן 23.1 גרם 346.6 גרם
    נתרן 59.4 מ״ג 891.3 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 74.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 168.5 גרם
    כולסטרול 47.3 מ״ג 710.0 מ״ג
    סידן 107.4 מ״ג 1611.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 211.6 מ״ג 3174.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טילונים


אופן הכנה

  1. קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
  4. מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
  6. מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים טילון בבית? קרין גורן מלמדת צעד אחר צעד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שירן

    הכנתי פחזניות והם צנחו לי אחרי שהוצאתי מהתנור מה עשיתי לא בסדר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אולי הן לא היו אפויות מספיק, או שהמיקום בתנור לא היה מתאים. מומלץ לשים במסילה האמצעית, וכמובן לדייק בכמויות המצרכים. בהצלחה!

    Avatar
    חני שפירא

    מה עושים עם אין לי מתקן לגלידה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות