טילונים ביתיים עם גלידת שוקולד-קרמל של קרין גורן

קרין גורן מלמדת להכין טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ בלי מכונת גלידה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

טילונים

אופן הכנה

  1. קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
  4. מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
  6. מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 242.2 קק״ל 3633.5 קק״ל
פחמימות 33.3 גרם 499.6 גרם
שומן 10.4 גרם 156.6 גרם
נתרן 51.4 מ״ג 771.3 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 64.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 53.5 גרם
כולסטרול 9.3 מ״ג 140.0 מ״ג
סידן 85.8 מ״ג 1286.4 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
אשלגן 186.3 מ״ג 2794.5 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody