טעם של בית: פירה קרמי פרווה בסו-וויד
פירה סופר קרמי ועשיר שמכינים בסו-וויד ביתי בקלות ובמהירות. אחרי שתכינו את הפירה שלכם ככה, לא תרצו לחזור לדרך ההכנה הישנה שלכם
פירה סופר קרמי ועשיר שמכינים בסו-וויד ביתי בקלות ובמהירות. אחרי שתכינו את הפירה שלכם ככה, לא תרצו לחזור לדרך ההכנה הישנה שלכם
- מאיה דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.0 קק״ל 1554.0 קק״לפחמימות 118.8 גרם 237.6 גרםשומן 24.0 גרם 48.0 גרםנתרן 777.6 מ״ג 1555.1 מ״גחלבון 13.2 גרם 26.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 11.4 גרם 22.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 1.4 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות777
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.0 קק״ל 1554.0 קק״לפחמימות 118.8 גרם 237.6 גרםשומן 24.0 גרם 48.0 גרםנתרן 777.6 מ״ג 1555.1 מ״גחלבון 13.2 גרם 26.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 11.4 גרם 22.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 1.4 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 777 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה גדוליםקלופים
-
1/2 כוס מים רותחיםועוד מים למילוי הסיר
-
60 גרם מרגרינהאו חמאה לגרסה חלבית
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
אופן הכנה
- בסיר גדול מרתיחים מים בכמות שמספיקה להכיל שקית זיפלוק גדולה.
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
- מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לשקית עם חצי כוס מים רותחים וסוגרים את השקית, משאירים פתח קטן בסוף הסגירה.
- מכניסים את השקית לתוך המים הרותחים שבסיר, מבשלים על להבה נמוכה כ45-60 דקות.
- מוציאים את השקית ומוודאים שתפוחי האדמה התרככו. מוסיפים לשקית מרגרינה (או חמאה לגרסה חלבית) ומלח.
- מכבים את הגז ומכניסים את השקית למים שבסיר ל10 דקות נוספות.
- מוציאים את השקית מהסיר וממתינים להצטננות.
- מועכים את הפירה עם הידיים או באמצעות כלי.
אופן הכנה
- בסיר גדול מרתיחים מים בכמות שמספיקה להכיל שקית זיפלוק גדולה.
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
- מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לשקית עם חצי כוס מים רותחים וסוגרים את השקית, משאירים פתח קטן בסוף הסגירה.
- מכניסים את השקית לתוך המים הרותחים שבסיר, מבשלים על להבה נמוכה כ45-60 דקות.
- מוציאים את השקית ומוודאים שתפוחי האדמה התרככו. מוסיפים לשקית מרגרינה (או חמאה לגרסה חלבית) ומלח.
- מכבים את הגז ומכניסים את השקית למים שבסיר ל10 דקות נוספות.
- מוציאים את השקית מהסיר וממתינים להצטננות.
- מועכים את הפירה עם הידיים או באמצעות כלי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן