טריקולד

טריקולד זו עוגת מוס שוקולד מפורסמת ללא אפייה שמורכבת משלוש שכבות בשלושה טעמי וצבעי שוקולד שונים ומעולים. עוגה שכל אחד ישמח לזלול
טריקולד זו עוגת מוס שוקולד מפורסמת ללא אפייה שמורכבת משלוש שכבות בשלושה טעמי וצבעי שוקולד שונים ומעולים. עוגה שכל אחד ישמח לזלול
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    9900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9900.0 קק״ל 9900.0 קק״ל
    פחמימות 715.9 גרם 715.9 גרם
    שומן 745.3 גרם 745.3 גרם
    נתרן 1835.3 מ״ג 1835.3 מ״ג
    חלבון 105.1 גרם 105.1 גרם
    סיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 454.4 גרם 454.4 גרם
    כולסטרול 2183.9 מ״ג 2183.9 מ״ג
    סידן 1902.9 מ״ג 1902.9 מ״ג
    ברזל 37.4 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 5188.0 מ״ג 5188.0 מ״ג
    אבץ 23.5 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    9900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9900.0 קק״ל 9900.0 קק״ל
    פחמימות 715.9 גרם 715.9 גרם
    שומן 745.3 גרם 745.3 גרם
    נתרן 1835.3 מ״ג 1835.3 מ״ג
    חלבון 105.1 גרם 105.1 גרם
    סיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 454.4 גרם 454.4 גרם
    כולסטרול 2183.9 מ״ג 2183.9 מ״ג
    סידן 1902.9 מ״ג 1902.9 מ״ג
    ברזל 37.4 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 5188.0 מ״ג 5188.0 מ״ג
    אבץ 23.5 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית בראוניז

מוס שוקולד מריר

מוס שוקולד חלב

מוס שוקולד לבן

ציפוי


אופן הכנה

  1. מתחילים את הכנת המוסים 4 שעות קודם (או לילה לפני): מרתיחים 3/4 מיכל שמנת מתוקה עם מעט מלח. יוצקים על השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. חוזרים על הפעולה עם השוקולדים האחרים - חלב ולבן. שימו לב - משתמשים רק במחצית מכמות השמנת המצוינת (3/4 כוס מתוך מיכל וחצי). מעבירים למקרר לצינון מלא (4 שעות או לילה שלם).
  2. מכינים את התחתית: ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה ביצים וסוכר. מוסיפים קמח, קקאו ומלח וטורפים לתערובת אחידה. יוצקים לתחתית של תבנית בקוטר 26 ס”מ ואופים ב-190 מעלות למשך 10-15 דקות עד להתייצבות (לא לייבש, צריך להישאר עסיסי במרקם של בראוניז).
  3. מסיימים את הכנת המוסים: מעבירים את תערובת השוקולד המריר הקרה למיקסר, יוצקים עליה את יתרת השמנת המתוקה (עוד 3/4 כוס) ומקציפים יחד לקצפת שוקולד יציבה אך לא נוקשה. מורחים על התחתית (מומלץ לרפד את התבנית בשקף כדי להקל על החילוץ). מקפיאים להתייצבות כ-20 דקות. חוזרים על הפעולה שוקולד החלב ומורחים את המוס מעל השוקולד המריר הקפוא. מקפיאים שוב ל-20 דקות ומסיימים בהכנת השוקולד הלבן באותו אופן. מקפיאים שעתיים להתקשות.
  4. מכינים את הציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה עם מעט מלח. יוצקים על השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים מעט ויוצקים על העוגה הקפואה.
  5. מחזירים למקפיא ל 10 דקות התייצבות, משחררים בזהירות מהתבנית מקלפים את השקף ומעבירים למקרר להפשרה של שעתיים לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טריקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות