סנו רקע

טריק לשמירה על בצק פיצה במקפיא

מכירים את זה שבא לכם פיצה ביתית אבל אין לכם זמן ואנרגיות להכין בצק ולהתפיח אותו? מצאנו את הפתרון המדויק – מכינים את הבצק מראש ומקפיאים אותו! אתם לא מאמינים כמה שזה מרגיש כאילו עכשיו הבצק סיים את ההתפחה שלו
מכירים את זה שבא לכם פיצה ביתית אבל אין לכם זמן ואנרגיות להכין בצק ולהתפיח אותו? מצאנו את הפתרון המדויק – מכינים את הבצק מראש ומקפיאים אותו! אתם לא מאמינים כמה שזה מרגיש כאילו עכשיו הבצק סיים את ההתפחה שלו
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.0 קק״ל 2057.8 קק״ל
    פחמימות 63.4 גרם 380.5 גרם
    שומן 5.0 גרם 29.7 גרם
    נתרן 524.7 מ״ג 3148.4 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 80.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 87.5 מ״ג 524.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.0 קק״ל 2057.8 קק״ל
    פחמימות 63.4 גרם 380.5 גרם
    שומן 5.0 גרם 29.7 גרם
    נתרן 524.7 מ״ג 3148.4 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 80.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 87.5 מ״ג 524.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
חיה טבואדה
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קמח, שמרים, סוכר ומלח.
  2. מוסיפים מים חמימים ושמן ומערבבים מעט. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים היטב עד לקבלת בצק לא דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים במקום חמים להתפחה כשעה.
  4. לאחר שעה, מעבירים את הבצק לשקית זיפר אטומה של סנו סושי ומכניסים למקפיא.

*בפעם הבאה שתרצו להכין פיצה הפשירו את הבצק במשך חצי שעה בקערת מים חמים. רדדו אותו, מרחו רוטב עגבניות, שימו גבינה צהובה ותוספות שאתם אוהבים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

טריק לשמירה על בצק פיצה במקפיא2
טריק לשמירה על בצק פיצה במקפיא. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות