השיטה לייבוש תפוחים – בקיצור צ’יפס תפוחים נחטף

מצאנו בשבילכם את הנשנוש המושלם! חטיף תפוחים מיובשים בייתי. מכינים ב-10 דקות עבודה שומרים בצנצנת אטומה ושולפים מול הטלוויזיה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    7 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    1

מצרכים

אופן הכנה

  1. בוחרים בתכנית Dehydrate, מכוונים לחום של 60 מעלות למשך כ- 7 שעות (עד לייבוש מוחלט של התפוחים) לוחצים על STOP/START על מנת להפעיל את המכשיר.
  2.  

    מסדרים את פרוסות התפוחים זו לצד זו בסלסלת הטיגון. מכניסים את סלסלת הטיגון לתוך סיר הבישול וסוגרים את המכסה.

    ייבוש תפוחים (צילום: אפיק גבאי)
    ייבוש תפוחים (צילום: אפיק גבאי)

  3. שומרים בכלי אטום במקום קריר ויבש למשך 5 ימים.

    ייבוש תפוחים (צילום: אפיק גבאי)
    ייבוש תפוחים (צילום: אפיק גבאי)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 96.9 קק״ל 193.7 קק״ל
פחמימות 22.2 גרם 44.4 גרם
שומן 0.3 גרם 0.7 גרם
נתרן 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 0.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 8.0 מ״ג 16.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 200.1 מ״ג 400.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody