רקע ברימאג

יערת דבש ושוקולד לבן מושלמת לחג!

יערת דבש ושוקולד לבן עם נטיפי דבש שנראית ממש כמו הדבר האמיתי! באמצעות טריק עם שקית פצפצים מתקבל מראה של חלת דבש מהממת
יערת דבש ושוקולד לבן עם נטיפי דבש שנראית ממש כמו הדבר האמיתי! באמצעות טריק עם שקית פצפצים מתקבל מראה של חלת דבש מהממת
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 8 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2336
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2336.0 קק״ל 2336.0 קק״ל
    פחמימות 159.7 גרם 159.7 גרם
    שומן 69.7 גרם 69.7 גרם
    נתרן 422.4 מ״ג 422.4 מ״ג
    חלבון 27.3 גרם 27.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 44.0 גרם 44.0 גרם
    כולסטרול 111.3 מ״ג 111.3 מ״ג
    סידן 900.6 מ״ג 900.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 932.8 מ״ג 932.8 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 8 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2336
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2336.0 קק״ל 2336.0 קק״ל
    פחמימות 159.7 גרם 159.7 גרם
    שומן 69.7 גרם 69.7 גרם
    נתרן 422.4 מ״ג 422.4 מ״ג
    חלבון 27.3 גרם 27.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 44.0 גרם 44.0 גרם
    כולסטרול 111.3 מ״ג 111.3 מ״ג
    סידן 900.6 מ״ג 900.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 932.8 מ״ג 932.8 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


מוס שוקולד לבן

גלידת יוגורט

תוספות להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את מוס השוקולד הלבן: ממיסים את הג’לטין ב-6 כפות מים ומשאירים למשך 5 דקות מנוחה.
  2. מחממים את השוקולד והשמנת המתוקה עד המסת השוקולד, מוסיפים את הג׳לטין ובוחשים היטב עד היעלמותו.
  3. מצננים את מוס השוקולד הלבן ומקפלים עם השמנת המוקצפת ומיץ הלימון.
  4. מרפדים תבנית מלבנית בשקית פצפצים כדי ליצור צורת יערת דבש ומוזגים את בלילת המוס מעל.
  5. מקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
  6. לאחר מכן מחלצים את המוס הקפוא מהפצפצים וקורצים חתיכה בגודל הרצוי ובצורה הרצויה. אפשר לחתוך באופן אישי ואפשר חתיכות גדולות לאכילה חברתית
  7. מכינים את גלידת היוגורט: מערבבים בקערה את היוגורט והסוכר ומכניסים לתוך חיתול בד במקרר ללילה, לסינון כל הנוזלים.
  8. לאחר לילה במקרר מוסיפים ליוגורט את תמצית הווניל ואת הוודקה, כדי שהיוגורט לא יקפא.
  9. מכניסים למכונת גלידה או למקפיא ומערבבים כל חצי שעה סה”כ 5 פעמים במהלך שעתיים.
  10. הגשה: מניחים מוס יערת דבש על צלחת, מוזגים מעליה גלידת יוגורט, מזלפים דבש, ומפזרים פולן ושקדים מקורמלים.

    יערת דבש ושוקולד לבן2
    יערת דבש ושוקולד לבן. צילום: אור בן אוליאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יערת דבש ושוקולד לבן מושלמת לחג!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות