והרי התחזית מפי קרין גורן – היום יהיה יום כדורי חמאה ולוז

קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
  3. מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
  4. טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
  5. מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
  6. אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
  7. מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
  8. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 150.7 קק״ל 6028.4 קק״ל
פחמימות 13.5 גרם 541.9 גרם
שומן 9.4 גרם 374.7 גרם
נתרן 20.1 מ״ג 805.7 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 65.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 28.1 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 155.1 גרם
כולסטרול 18.5 מ״ג 738.0 מ״ג
סידן 9.0 מ״ג 360.5 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 13.3 מ״ג
אשלגן 44.9 מ״ג 1796.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 8.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar