
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים21
מצרכים
כדורי עוף
-
500 גרם עוף טחוןכרעיים עוף טחונים
-
1/4 כוס נענעעלי נענע קצוצים
-
1 בצל קטןקצוץ דק
-
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 כפית גרידת תפוז
-
1 ביצה L
-
1/2 כף שטוחה מלח דק
-
2 שיני שוםקצוצות דק
-
1/2 כוס כוסברהעלים קצוצים דק
-
2 כפות גדושות פירורי לחם
רוטב
-
5 כפות שמן זית
-
5 בצלים בינונייםקלופים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף
-
2 כפות גדושות גאראם מסאלה
-
1 כף רוטב צ’ילי חריף
-
2 עגבניות בינוניותמרוסקות
-
1 קופסת שימורים קרם קוקוס
-
1 פלפלון שיפקה חריף בינונינקי מגרעינים קצוץ דק
-
1 כף גדושה סוכר דקלים
-
2 ראשי שוםקלופים קצוצים דק
-
6 ביצים קשות Lקלופות
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את כל החומרים קציצות, מעבירים לקערה ושומרים בקירור למשך כחצי שעה לפחות.
- במעבד מזון מרסקים את הג’ינג’ר עם הבצל.
- מחממים בסיר שמן זית ומטגנים על להבה בינונית את תערובת הג’ינג’ר עם הבצל עד שתזהיב.
- מוסיפים את תערובת התבלינים ויוצקים 2 כוסות מים רותחים.
- מנמיכים את הלהבה.
- יוצרים כדורי עוף בגודל שזיף קטן. מכסים את הסיר למשך עשר דקות. יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות עם חלב הקוקוס והסוכר.
- ממליחים טועמים ומתקנים תיבול. בעזרת קיסם דוקרים את הביצים במספר מקומות ומכניסים לתבשיל ביחד עם הפלפל החריף והשום.
- מכסים ומוסיפים לבשל משך כשבע דקות נוספות.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
861.3
קק״ל
3445.2
קק״ל
פחמימות
43.7
גרם
174.8
גרם
שומן
56.7
גרם
226.9
גרם
נתרן
1240.2
מ״ג
4960.9
מ״ג
חלבון
43.8
גרם
175.2
גרם
סיבים תזונתיים
5.1
גרם
20.4
גרם
שומן רווי
25.1
גרם
100.4
גרם
כולסטרול
170.8
מ״ג
683.2
מ״ג
סידן
145.0
מ״ג
580.2
מ״ג
ברזל
4.6
מ״ג
18.4
מ״ג
אשלגן
1604.5
מ״ג
6418.2
מ״ג
אבץ
3.2
מ״ג
12.8
מ״ג
תגובות (0)