כדורי עוף עם ביצים קשות ברוטב עגבניות וקרם קוקוס

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים כדורי עוף עם ביצים קשות ברוטב עגבניות וקרם קוקוס. מנת קציצות מיוחדת עם ביצים קשות ברוטב בניחוח הודי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

כדורי עוף

רוטב

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל החומרים קציצות, מעבירים לקערה ושומרים בקירור למשך כחצי שעה לפחות.
  2. במעבד מזון מרסקים את הג’ינג’ר עם הבצל.
  3. מחממים בסיר שמן זית ומטגנים על להבה בינונית את תערובת הג’ינג’ר עם הבצל עד שתזהיב.
  4. מוסיפים את תערובת התבלינים ויוצקים 2 כוסות מים רותחים.
  5. מנמיכים את הלהבה.
  6. יוצרים כדורי עוף בגודל שזיף קטן. מכסים את הסיר למשך עשר דקות. יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות עם חלב הקוקוס והסוכר.
  7. ממליחים טועמים ומתקנים תיבול. בעזרת קיסם דוקרים את הביצים במספר מקומות ומכניסים לתבשיל ביחד עם הפלפל החריף והשום.
  8. מכסים ומוסיפים לבשל משך כשבע דקות נוספות.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 861.3 קק״ל 3445.2 קק״ל
פחמימות 43.7 גרם 174.8 גרם
שומן 56.7 גרם 226.9 גרם
נתרן 1240.2 מ״ג 4960.9 מ״ג
חלבון 43.8 גרם 175.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.4 גרם
שומן רווי 25.1 גרם 100.4 גרם
כולסטרול 170.8 מ״ג 683.2 מ״ג
סידן 145.0 מ״ג 580.2 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 18.4 מ״ג
אשלגן 1604.5 מ״ג 6418.2 מ״ג
אבץ 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar