כזה עוד לא טעמתם: עוגיות קוסקוס ואגוזי פקאן

עוגיות עם מרכיב מאוד לא שגרתי: תפתיעו את האורחים שלכם עם עוגיות קוסקוס ואגוזי פקאן פריכות, מתוקות שאפשר להמשיך ולנשנש לאורך כל היום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  2. מניחים קוסקוס בקערה, יוצקים 1/2 כוס מים רותחים, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום.
  3. משהים 15 דקות.
  4. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. מצננים.
  5. שוברים גס את האגוזים.
  6. מעבירים את הקוסקוס לקערת מיקסר, מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים, עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
  7. יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ. מניחים בתבנית במרווחים של 8 ס”מ ומשטחים מעט.
  8. אופים בתנור החם כ-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות. מצננים היטב.
  9. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 147.2 קק״ל 2944.7 קק״ל
פחמימות 21.1 גרם 422.2 גרם
שומן 8.1 גרם 162.1 גרם
נתרן 100.9 מ״ג 2017.7 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 26.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.8 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 56.1 גרם
כולסטרול 12.3 מ״ג 246.0 מ״ג
סידן 9.6 מ״ג 192.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 54.1 מ״ג 1081.7 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody