כל כך מתוקות: לחמניות מתקתקות בניחוח וניל

יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים לחמניות מתוקות בניחוח וניל אווריריות, מתוקות שיכניסו ריח משגע הביתה ויעלו חיוך לכל מי שיאכל אותן
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

ציפוי

אופן ההכנה

  1. שמים את כל חומרי הבצק למעט המלח בקערת המיקסר- קנווד ובעזרת וו לישה לשים במשך 7 דקות.
  2. מוסיפים כף מלח וכף תמצית וניל וממשיכים ללוש עוד 7 דק.
  3. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי. מחלקים את הבצק ל-18 כדורים, מכל כדור עושים לחמנייה באיזו צורה שאוהבים, מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  5. מברישים את הלחמניות עם שמן זית ומפזרים סוכר גבישי, אפשר להבריש גם עם 2 כפות סילאן מהול עם 2 כפות מים.
  6. אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
  7. מכינים את הסירופ: בקלחת שמים 2 כוסות מים, חצי כוס סוכר חום וכפית תמצית וניל.
  8. כשהלחמניות יוצאות חמות מברישים אותן בסירופ.
  9. לחמניות מתוקות בניחוח וניל. צילום: שניר גואטה
    לחמניות מתוקות בניחוח וניל. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 260.8 קק״ל 1564.8 קק״ל
פחמימות 23.5 גרם 140.7 גרם
שומן 18.2 גרם 109.4 גרם
נתרן 910.2 מ״ג 5461.2 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 1.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.6 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 11.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 10.8 מ״ג 64.5 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
אשלגן 45.5 מ״ג 272.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    דיקלה פוקס

    יצאו ממש טעימות תודה!

    Avatar
    הילה שבתאי-ויזל

    וואו ממש נראה מזמין

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody