סנו רקע

כמו בכניסה לעיר העתיקה: בייגל ירושלמי אסלי

בדרך לסמטאות העיר העתיקה מתחילים להריח את הריח הנפלא שלו - הבאנו לכם מתכון מושלם של בייגל ירושלמי שמגישים עם שקית זעתר קטנה או לאבנה, אתם מחליטים!
בדרך לסמטאות העיר העתיקה מתחילים להריח את הריח הנפלא שלו - הבאנו לכם מתכון מושלם של בייגל ירושלמי שמגישים עם שקית זעתר קטנה או לאבנה, אתם מחליטים!
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 445.1 קק״ל 7122.3 קק״ל
    פחמימות 53.0 גרם 848.7 גרם
    שומן 20.5 גרם 327.6 גרם
    נתרן 743.7 מ״ג 11898.6 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 197.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 55.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 46.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 273.9 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 61.7 מ״ג
    אשלגן 123.0 מ״ג 1967.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 32.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 445.1 קק״ל 7122.3 קק״ל
    פחמימות 53.0 גרם 848.7 גרם
    שומן 20.5 גרם 327.6 גרם
    נתרן 743.7 מ״ג 11898.6 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 197.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 55.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 46.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 273.9 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 61.7 מ״ג
    אשלגן 123.0 מ״ג 1967.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 32.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מניחים קמח, סוכר ושמרים ומערבבים. מוסיפים שמן ומים ולשים במשך 2 דקות. מוסיפים מלח ולשים עוד 8 דקות במהירות נמוכה בינונית. יוצרים כדור ומעבירים לקערה משומנת קלות בשמן זית.
  2. עוטפים את הקערה בכיסוי ניילון עם גומי של סנו ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  3. מורידים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים לכדורים במשקל 130 גרם כל אחד.
  4. מניחים את הכדורים על משטח מקומח קלות ומתפיחים עוד כ25-30 דקות.
  5. מכינים 2 קערות גדולות. באחת שמים מים ובשניה שומשום.
  6. יוצרים חור במרכז כדור הבצק, מרחיבים בעזרת הידיים ויוצרים צורת אליפסה. ממשיכים כך עם כל שאר כדורי הבצק. חוזרים לבייגל הראשון שפתחנו ומרחיבים עוד קצת את הצורה. טובלים במים ולאחר מכן בשומשום. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה טבעי של סנו.
  7. ממשיכים כך עם כל שאר הבייגל. מתפיחים עוד 15-20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות חום סטטי (עליון תחתון) עד הזהבה עמוקה.
רק לטבול בזעתר - בייגל ירושלמי אסלי1
כמו בכניסה לעיר העתיקה: בייגל ירושלמי אסלי. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות