< רקע נינג'ה

כמו של אימא: סופריטו עוף עם תפוחי אדמה!

סופריטו עוף - המנה הקלאסית מהמטבח היהודי-ספרדי בהכנה מהירה במכשיר אחד! תבשיל עוף ותפוחי אדמה, עם בצל, שום ורסק עגבניות. מנה ביתית, חמה ומנחמת
סופריטו עוף - המנה הקלאסית מהמטבח היהודי-ספרדי בהכנה מהירה במכשיר אחד! תבשיל עוף ותפוחי אדמה, עם בצל, שום ורסק עגבניות. מנה ביתית, חמה ומנחמת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.8 קק״ל 1627.3 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 100.1 גרם
    שומן 15.0 גרם 60.1 גרם
    נתרן 1878.8 מ״ג 7515.0 מ״ג
    חלבון 42.6 גרם 170.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 73.5 מ״ג 293.9 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 1334.2 מ״ג 5337.0 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.8 קק״ל 1627.3 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 100.1 גרם
    שומן 15.0 גרם 60.1 גרם
    נתרן 1878.8 מ״ג 7515.0 מ״ג
    חלבון 42.6 גרם 170.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 73.5 מ״ג 293.9 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 1334.2 מ״ג 5337.0 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

    1. מניחים בסיר הפודי שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

      מניחים בסיר הפודי כפות שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל. צילום: שניר גואטה
      מניחים בסיר הפודי כפות שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל. צילום: שניר גואטה

    2. מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

      מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: שניר גואטה
      מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: שניר גואטה

    3. שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומכסים. מבשלים על תכנית סיר לחץ כ-10 דקות במצב HIGH.

      שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה. צילום: שניר גואטה
      שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה. צילום: שניר גואטה

    4. מגישים: מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם חם, לצד אורז (או עם לחם שחור של פעם כדי לטבול ברוטב).

      סופריטו עוף. צילום: שניר גואטה
      סופריטו עוף. צילום: שניר גואטה

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו של אימא: סופריטו עוף עם תפוחי אדמה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אביטל בסיס

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    yehuda stav

    אם איני רוצה להשתמש בסיר לחץ, מה עלי לעשות כדי להשלים את הכנת הסופריטו?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לטגן ולבשל בסיר רגיל עד שהתבשיל מוכן.

    Avatar
    יעל פרוש

    20 דקות בטיגון באויר חם זה לא כבר מוכן? שמים בכלי השחור או פשוט בסיר של בפודי?

      Avatar
      מערכת Foody

      בסיר. המתכון מפורט לגמרי באופן ההכנה ובתמונות. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות