
כמו של אימא: סופריטו עוף עם תפוחי אדמה!
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 406.8 קק״ל 1627.3 קק״לפחמימות 25.0 גרם 100.1 גרםשומן 15.0 גרם 60.1 גרםנתרן 1878.8 מ״ג 7515.0 מ״גחלבון 42.6 גרם 170.3 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 73.5 מ״ג 293.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 1334.2 מ״ג 5337.0 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 19.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות407
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 406.8 קק״ל 1627.3 קק״לפחמימות 25.0 גרם 100.1 גרםשומן 15.0 גרם 60.1 גרםנתרן 1878.8 מ״ג 7515.0 מ״גחלבון 42.6 גרם 170.3 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 73.5 מ״ג 293.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 1334.2 מ״ג 5337.0 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 19.2 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 407 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
3 כרעי עוף בינוניותאו כל חלק אחר שאוהבים
-
6 תפוחי אדמה גדוליםקלופים וחתוכים לקוביות גסות
-
1 בצל גדולקלוף וקצוץ דק
-
3 שיני שום
-
4 כפות רסק עגבניות
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
2 כפות אבקת מרק עוףלא חובה
-
4 כוסות מים
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה

אופן הכנה
-
- מניחים בסיר הפודי שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
מניחים בסיר הפודי כפות שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל. צילום: שניר גואטה - מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: שניר גואטה - שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומכסים. מבשלים על תכנית סיר לחץ כ-10 דקות במצב HIGH.
שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה. צילום: שניר גואטה - מגישים: מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם חם, לצד אורז (או עם לחם שחור של פעם כדי לטבול ברוטב).
סופריטו עוף. צילום: שניר גואטה
- מניחים בסיר הפודי שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
-
- מניחים בסיר הפודי שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
- מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומכסים. מבשלים על תכנית סיר לחץ כ-10 דקות במצב HIGH.
- מגישים: מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם חם, לצד אורז (או עם לחם שחור של פעם כדי לטבול ברוטב).
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
תגובות (9)
אם איני רוצה להשתמש בסיר לחץ, מה עלי לעשות כדי להשלים את הכנת הסופריטו?

אפשר לטגן ולבשל בסיר רגיל עד שהתבשיל מוכן.
20 דקות בטיגון באויר חם זה לא כבר מוכן? שמים בכלי השחור או פשוט בסיר של בפודי?

בסיר. המתכון מפורט לגמרי באופן ההכנה ובתמונות. בהצלחה!