< רקע נינג'ה

כמו של אימא: סופריטו עוף עם תפוחי אדמה!

סופריטו עוף - המנה הקלאסית מהמטבח היהודי-ספרדי בהכנה מהירה במכשיר אחד! תבשיל עוף ותפוחי אדמה, עם בצל, שום ורסק עגבניות. מנה ביתית, חמה ומנחמת
סופריטו עוף - המנה הקלאסית מהמטבח היהודי-ספרדי בהכנה מהירה במכשיר אחד! תבשיל עוף ותפוחי אדמה, עם בצל, שום ורסק עגבניות. מנה ביתית, חמה ומנחמת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    828
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 827.6 קק״ל 3310.3 קק״ל
    פחמימות 114.1 גרם 456.5 גרם
    שומן 15.0 גרם 60.1 גרם
    נתרן 1878.2 מ״ג 7512.6 מ״ג
    חלבון 52.5 גרם 209.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 62.4 מ״ג 249.6 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 1041.9 מ״ג 4167.7 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 18.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    828
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 827.6 קק״ל 3310.3 קק״ל
    פחמימות 114.1 גרם 456.5 גרם
    שומן 15.0 גרם 60.1 גרם
    נתרן 1878.2 מ״ג 7512.6 מ״ג
    חלבון 52.5 גרם 209.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 62.4 מ״ג 249.6 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 1041.9 מ״ג 4167.7 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 18.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

    1. מניחים בסיר הסמארט ליד שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

      מניחים בסיר הפודי כפות שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל. צילום: שניר גואטה
      מניחים בסיר הסמארט ליד שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל. צילום: שניר גואטה

    2. מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

      מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: שניר גואטה
      מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: שניר גואטה

    3. שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מערבבים וסוגרים את המכסה. מזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ ומבשלים למשך 10 דקות במצב HIGH.

      שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה. צילום: שניר גואטה
      שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה. צילום: שניר גואטה

    4. מגישים: מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם חם, לצד אורז (או עם לחם שחור של פעם כדי לטבול ברוטב).

      סופריטו עוף. צילום: שניר גואטה
      סופריטו עוף. צילום: שניר גואטה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו של אימא: סופריטו עוף עם תפוחי אדמה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אביטל בסיס

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    שלומי בוסקילה

    לחביתה אני צריך מתכון…חח,הכנתי לפי ההוראות ופשוט מדהים וטעים.הבעיה שאף אחד לא מאמין שאני הכנתי.אליפות המתכון הזה.

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים לשמע שיצא טוב 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות