כבד עוף מוקפץ עם בצל ברוטב דבש ובלסמי בקדאיף

תחתיות קדאיף זהובות במילוי כבד עוף מוקפץ ברוטב בלסמי ודבש - מנה שתככב בשולחן כמנת פתיחה מטריפה שתגרום לכולם לרצות ממנה עוד.
תחתיות קדאיף זהובות במילוי כבד עוף מוקפץ ברוטב בלסמי ודבש - מנה שתככב בשולחן כמנת פתיחה מטריפה שתגרום לכולם לרצות ממנה עוד.
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.9 קק״ל 2878.5 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 291.8 גרם
    שומן 11.9 גרם 142.7 גרם
    נתרן 337.3 מ״ג 4047.1 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 106.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 58.4 גרם
    כולסטרול 144.0 מ״ג 1727.5 מ״ג
    סידן 36.3 מ״ג 435.1 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 46.2 מ״ג
    אשלגן 160.5 מ״ג 1925.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.9 קק״ל 2878.5 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 291.8 גרם
    שומן 11.9 גרם 142.7 גרם
    נתרן 337.3 מ״ג 4047.1 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 106.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 58.4 גרם
    כולסטרול 144.0 מ״ג 1727.5 מ״ג
    סידן 36.3 מ״ג 435.1 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 46.2 מ״ג
    אשלגן 160.5 מ״ג 1925.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתיות קדאיף

מלית כבדי עוף

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. אופים את תחתיות הקדאיף: מערבבים היטב בקערה גדולה את הקדאיף והנטורינה ומסדרים את התערובת בתבנית שקעים ליצירת מעין תחתיות. אופים כ-12 דקות להזהבה יפה.
  3. מכינים את המלית: מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה ומקפיצים את הבצל הסגול לריכוך. מוסיפים את הכבדים וממשיכים להקפיץ כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את החומץ הבלסמי והדבש, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים וממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות.

    כבד עוף מוקפץ בקדאיף
    מוסיפים את החומץ הבלסמי למחבת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  4. מצמצמים את החומץ הבלסמי להגשה: מביאים לרתיחה בסיר קטן את החומץ הבלסמי ומבשלים כ-5 דקות נוספות לצמצום חלקי.
  5. מרכיבים את המנה: ממלאים את תחתיות הקדאיף במלית הכבד, מזלפים מעל את הבלסמי המצומצם, מפזרים מעט עירית ומגישים לצד תאנים טריות.
כבד עוף מוקפץ בקדאיף1
ממלאים את הקדאיף בכבד העוף. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל
כבד עוף מוקפץ בקדאיף4
כבד עוף מוקפץ בקדאיף. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות