רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

כנפיים בסרירצ’ה – אליפות החריפות!

כנפיים ברוטב סרירצ'ה חריפות אש ודביקות, שכל מה שצריך לידן זה בירה צוננת, סרט משובח וחברים טובים. אזהרה- הטעם החריף ממכר ולא תרצו להפסיק לאכול
כנפיים ברוטב סרירצ'ה חריפות אש ודביקות, שכל מה שצריך לידן זה בירה צוננת, סרט משובח וחברים טובים. אזהרה- הטעם החריף ממכר ולא תרצו להפסיק לאכול
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.3 קק״ל 493.4 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 123.7 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.3 גרם
    נתרן 397.0 מ״ג 3969.5 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 63.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 128.2 מ״ג 1281.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.3 קק״ל 493.4 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 123.7 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.3 גרם
    נתרן 397.0 מ״ג 3969.5 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 63.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 128.2 מ״ג 1281.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • 1 חבילה כנפי עוף
    מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה

תערובת תבלינים

טיגון


אופן הכנה

  1. מנקים את הכנפיים היטב וחותכים אותן במרכזן על העצם, כך שיתקבלו שתי חתיכות מכל כנף.
  2. מעבירים את הכנפיים לסיר גדול עם מים לכיסוי מלא, מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 6 דקות.
  3. בנוסף, מסננים את הכנפיים מהמים ונותנים להן להתייבש ולהתקרר בטמפרטורת החדר.

    כנפיים בסרירצ'ה 6
    מצפים את הכנפיים בתערובת התבלינים והקמח. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  4. בקערה גדולה מערבבים את כל התבלינים היבשים עם הקמח: פפריקה, אבקת שום, מלח ופלפל. מכניסים את הכנפיים לתוך התערובת ומצפים אותם מכל הכיוונים.
  5. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק וכשהשמן חם מכניסים את הכנפיים ומטגנים למשך 3 דקות עד להשחמה. מוציאים לקערה עם נייר סופג.

    כנפיים בסרירצ'ה 13
    מטגנים את הכנפיים המצופות בשמן עמוק. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  6. במחבת גדולה מחממים יחד את הסרירצ’ה, הדבש והצ’ילי המתוק. כשהתערובת רותחת, מכניסים פנימה את הכנפיים ומערבבים היטב כך שכל הכנפיים יצופו היטב ברוטב.

    כנפיים בסרירצ'ה 2
    מצפים את הכנפיים היטב ברוטב. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  7. מעבירים לקערת הגשה. אפשר לפזר קצת פרוסות בצל ירוק מעל.

    כנפיים בסרירצ'ה 3
    כנפיים בסרירצ’ה עוקצניות וחריפות שמביאות חשק לעוד! סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
כנפיים בסרירצ’ה – אליפות החריפות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Yossi Gilai

    פשוט מעדן..אני מכין עם שוקיים שבושלו עם פלפל אנגלי ועלי דפנה.מעט מלח גס..כל השאר אותו דבר

      Avatar
      Foody Foody

      תודה על השיתוף יוסי, שמחים שאהבת!

    Avatar
    מיכל

    מתכון נהדר, אני משחקת עם המינונים של הרוטב בהתאם לרגישות החריף.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות