כנפיים אסייתיות טעימות אש!

כנפיים ברוטב אסייאתי עם סרירצ'ה שהופך את הכנפיים לחריפות, דביקות וטעימות אש! כל מה שצריך לידן זה בירה קרה, חבריםואתם מסודרים.
כנפיים ברוטב אסייאתי עם סרירצ'ה שהופך את הכנפיים לחריפות, דביקות וטעימות אש! כל מה שצריך לידן זה בירה קרה, חבריםואתם מסודרים.
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    937
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 937.1 קק״ל 9371.4 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 131.7 גרם
    שומן 100.2 גרם 1001.8 גרם
    נתרן 470.3 מ״ג 4702.8 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 4.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 70.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 23.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 23.0 מ״ג 230.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    937
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 937.1 קק״ל 9371.4 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 131.7 גרם
    שומן 100.2 גרם 1001.8 גרם
    נתרן 470.3 מ״ג 4702.8 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 4.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 70.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 23.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 23.0 מ״ג 230.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת תבלינים

רוטב

טיגון


אופן הכנה

  1. מנקים את הכנפיים היטב וחותכים אותן במרכזן על העצם, כך שיתקבלו שתי חתיכות מכל כנף.
  2. מעבירים את הכנפיים לסיר גדול עם מים לכיסוי מלא, מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 6 דקות.
  3. בנוסף, מסננים את הכנפיים מהמים ונותנים להן להתייבש ולהתקרר בטמפרטורת החדר.

    כנפיים בסרירצ'ה 6
    מצפים את הכנפיים בתערובת התבלינים והקמח. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  4. בקערה גדולה מערבבים את כל התבלינים היבשים עם הקמח: פפריקה, אבקת שום, מלח ופלפל. מכניסים את הכנפיים לתוך התערובת ומצפים אותם מכל הכיוונים.
  5. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק וכשהשמן חם מכניסים את הכנפיים ומטגנים למשך 3 דקות עד להשחמה. מוציאים לקערה עם נייר סופג.
  6. במחבת גדולה מחממים יחד את הסרירצ’ה, הדבש והצ’ילי המתוק. כשהתערובת רותחת, מכניסים פנימה את הכנפיים ומערבבים היטב כך שכל הכנפיים יצופו היטב ברוטב.

    כנפיים בסרירצ'ה 2
    מצפים את הכנפיים היטב ברוטב. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  7. מעבירים לקערת הגשה. אפשר לפזר קצת פרוסות בצל ירוק מעל.

    כנפיים בסרירצ'ה 3
    כנפיים בסרירצ’ה עוקצניות וחריפות שמביאות חשק לעוד! סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
כנפיים אסייתיות טעימות אש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Yossi Gilai

    פשוט מעדן..אני מכין עם שוקיים שבושלו עם פלפל אנגלי ועלי דפנה.מעט מלח גס..כל השאר אותו דבר

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על השיתוף יוסי, שמחים שאהבת!

    Avatar
    מיכל

    מתכון נהדר, אני משחקת עם המינונים של הרוטב בהתאם לרגישות החריף.

      Avatar
      Yoram Schreiber

      היכן קונים את הרוטב הזה

      Avatar
      מערכת Foody

      הרוטב נמכר ברוב הסופרים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות