כריך אנטריקוט עם עגבניות שרי בפוקאצ’ה
כריך בשרי טעים ועסיסי של אהרוני בפוקצ'ה טרייה וביתית שאפשר להכין גם במכשיר הנינג'ה עם איולי עשיר ועגבניות שרי. אחלה ארוחה לבית, לעבודה או לארוח
כריך בשרי טעים ועסיסי של אהרוני בפוקצ'ה טרייה וביתית שאפשר להכין גם במכשיר הנינג'ה עם איולי עשיר ועגבניות שרי. אחלה ארוחה לבית, לעבודה או לארוח
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 785.6 קק״ל 4713.8 קק״לפחמימות 131.5 גרם 789.3 גרםשומן 19.2 גרם 115.1 גרםנתרן 2110.3 מ״ג 12661.8 מ״גחלבון 19.5 גרם 117.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.9 גרםכולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״גסידן 28.3 מ״ג 170.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 60.4 מ״ג 362.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות786
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 785.6 קק״ל 4713.8 קק״לפחמימות 131.5 גרם 789.3 גרםשומן 19.2 גרם 115.1 גרםנתרן 2110.3 מ״ג 12661.8 מ״גחלבון 19.5 גרם 117.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.9 גרםכולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״גסידן 28.3 מ״ג 170.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 60.4 מ״ג 362.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 786 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פוקאצ'ה
מילוי
-
1 ק"ג סטייק אנטריקוט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 עלי מרווה
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
1 סלסילה עגבניות שרי
-
1 כפית חומץ בלסמי
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
איולי
-
1/2 כוס מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
-
- מכינים את הפוקצ’ה: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים במיקסר בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
- מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
- בתום ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-6 חלקים בידיים משומנות ומניחים על משטח משומן או על נייר אפייה.
- מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - BAKE מכוונים את הטמפרטורה ל190 מעלות ואת הזמן ל-7 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את הפוקצ’ות, כל פעם שתיים. משטחים בזהירות כל 2 חלקי בצק יחד בסיר של מכשיר הנינג’ה.
אופים 7 דקות (אם הפוקצ’ה לא זהובה מספיק לטעמכם אפשר לאפות עוד כמה דקות בודדות). ממשיכים כך עם יתרת הבצק עד שכל הפוקצ’ות מוכנות. - מכינים את המילוי: מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה GRILL מכוונים את הטמפרטורה לHIGH ואת הזמן ל-8 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה ומניחים על פלטת הגריל.
- מתבלים בקערה את עגבניות השרי בשמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
- מכינים את האיולי: מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
- חוצים את הפוקאצ’ות ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.
אופן הכנה
-
- מכינים את הפוקצ’ה: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים במיקסר בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
- מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
- בתום ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-6 חלקים בידיים משומנות ומניחים על משטח משומן או על נייר אפייה.
- מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - BAKE מכוונים את הטמפרטורה ל190 מעלות ואת הזמן ל-7 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את הפוקצ’ות, כל פעם שתיים. משטחים בזהירות כל 2 חלקי בצק יחד בסיר של מכשיר הנינג’ה.
אופים 7 דקות (אם הפוקצ’ה לא זהובה מספיק לטעמכם אפשר לאפות עוד כמה דקות בודדות). ממשיכים כך עם יתרת הבצק עד שכל הפוקצ’ות מוכנות. - מכינים את המילוי: מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה GRILL מכוונים את הטמפרטורה לHIGH ואת הזמן ל-8 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה ומניחים על פלטת הגריל.
- מתבלים בקערה את עגבניות השרי בשמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
- מכינים את האיולי: מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
- חוצים את הפוקאצ’ות ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן