באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

כריך בשר מפורק בסמארט ליד

בלי לחכות שעות עד שהבשר מוכן - מכינים בשר מפורק ועסיסי בסמארט ליד, מגישים בלחמנייה עם סלט קולסלאו ורטבים ונהנים מכל ביס
בלי לחכות שעות עד שהבשר מוכן - מכינים בשר מפורק ועסיסי בסמארט ליד, מגישים בלחמנייה עם סלט קולסלאו ורטבים ונהנים מכל ביס
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    847
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 847.0 קק״ל 5082.1 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 235.9 גרם
    שומן 57.6 גרם 345.8 גרם
    נתרן 1766.8 מ״ג 10600.6 מ״ג
    חלבון 42.4 גרם 254.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 23.0 גרם 138.2 גרם
    כולסטרול 145.8 מ״ג 875.0 מ״ג
    סידן 59.1 מ״ג 354.7 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.6 מ״ג
    אשלגן 920.6 מ״ג 5523.9 מ״ג
    אבץ 8.1 מ״ג 48.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    847
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 847.0 קק״ל 5082.1 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 235.9 גרם
    שומן 57.6 גרם 345.8 גרם
    נתרן 1766.8 מ״ג 10600.6 מ״ג
    חלבון 42.4 גרם 254.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 23.0 גרם 138.2 גרם
    כולסטרול 145.8 מ״ג 875.0 מ״ג
    סידן 59.1 מ״ג 354.7 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.6 מ״ג
    אשלגן 920.6 מ״ג 5523.9 מ״ג
    אבץ 8.1 מ״ג 48.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר מפורק

סלט קולסלאו

הרכבת הכריך


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מערבבים את התבלינים יחד לתערובת תבלינים. מורחים את הבשר בתערובת התבלינים משני הצדדים. נועצים בבשר את מד החום הדיגיטלי של הנינג׳ה ומניחים בתחתית סיר הנינג׳ה סמארט ליד.
  2. מכסים את הבשר עם ציר הבקר ומפעילים את הנינג׳ה על תוכנית סיר לחץ, בחום מירבי (high) למשך שעה וחצי (מומלץ להיעזר בחוברת ההדרכה על מנת לבחור בתוכנית ובפרמטרים הנכונים).
  3. מכינים את סלט הקולסלאו: קוצצים את הכרוב והגזר ומעבירים לקערה.
  4. בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז, המים, המלח, הפלפל והלימון.
  5. פורסים את המלפפונים החמוצים לפרוסות.
  6. כאשר הבשר מוכן, מוציאים אותו מהסיר, מפרקים באמצעות 2 מזלגות לסיבים מופרדים, ומחזירים לסיר בו הציר בו התבשל הבשר. ניתן להמשיך לבשל חצי שעה בציר או רק לערבב ולהגיש.
  7. מרכיבים את הסנדוויץ: חוצים את הלחמנייה לשניים, מניחים שכבה נדיבה של סלט קולסלאו, מלפפונים חמוצים, ובשר, מוסיפים רוטב ברביקיו לפי טעם אישי, סוגרים ומגישים. בתיאבון.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך בשר מפורק בסמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות