![כריף סלופי ג'ו. צילום: שניר גואטה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/10/27165325/knor13-10-106-of-177-Small.jpg)
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״לפחמימות 10.6 גרם 42.4 גרםסוכר 8.1 גרם 32.5 גרםשומן 7.8 גרם 31.2 גרםנתרן 874.4 מ״ג 3497.7 מ״גחלבון 38.2 גרם 153.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.4 מ״ג 81.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 31.5 מ״ג 125.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות273
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״לפחמימות 10.6 גרם 42.4 גרםסוכר 8.1 גרם 32.5 גרםשומן 7.8 גרם 31.2 גרםנתרן 874.4 מ״ג 3497.7 מ״גחלבון 38.2 גרם 153.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.4 מ״ג 81.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 31.5 מ״ג 125.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 273 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
-
500 גרם חזה עוף שלםטחון
-
1 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנוראו לפי הטעם
-
1 בצל קטןחתוך לקוביות קטנות
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית פפריקה מעושנת
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבשלא חובה
הגשה
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את העוף, מערבבים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב, עד שהוא מחליף את צבעו ומתחיל להזהיב.
- שמים בסיר נפרד את רוטב הנפוליטנה ומביאים לרתיחה.
שמים בסיר את הרוטב נפוליטנה. צילום: שניר גואטה - מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הסויה. צילום: שניר גואטה - מוסיפים את תערובת הבצל והעוף, מערבבים היטב ומבשלים כ-15 דקות. אמור להתקבל תבשיל סמיך.
מוסיפים את תערובת הרוטב לתערובת הבצל והעוף. צילום: שניר גואטה - חוצים לחמנייה לאורך, לא עד הסוף, ממלאים בתבשיל, שמים מעל את הנבטים ומגישים מיד.
- שומרים את שאריות התבשיל בכלי אטום במקרר.
כריף סלופי ג’ו. צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את העוף, מערבבים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב, עד שהוא מחליף את צבעו ומתחיל להזהיב.
- שמים בסיר נפרד את רוטב הנפוליטנה ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת הבצל והעוף, מערבבים היטב ומבשלים כ-15 דקות. אמור להתקבל תבשיל סמיך.
- חוצים לחמנייה לאורך, לא עד הסוף, ממלאים בתבשיל, שמים מעל את הנבטים ומגישים מיד.
- שומרים את שאריות התבשיל בכלי אטום במקרר.
הערות
- לגרסה טבעונית מחליפים את חזה העוף בכמות זהה של טופו מגורד או מפורר.
הערות
- לגרסה טבעונית מחליפים את חזה העוף בכמות זהה של טופו מגורד או מפורר.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![כריך סלופי ג’ו עוף שגונב את ההצגה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/10/27165325/knor13-10-106-of-177-Small.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן