כריך סלופי ג’ו עוף שגונב את ההצגה

מתכון מנצח לכריך האהוב שתמיד גונב את ההצגה! סלופי ג׳ו עוף עם בצל ותבלינים. מכניסים לתוך לחמנייה או בגט וזוללים וזוללים...
מתכון מנצח לכריך האהוב שתמיד גונב את ההצגה! סלופי ג׳ו עוף עם בצל ותבלינים. מכניסים לתוך לחמנייה או בגט וזוללים וזוללים...
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 42.4 גרם
    סוכר 8.1 גרם 32.5 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.2 גרם
    נתרן 1355.7 מ״ג 5422.7 מ״ג
    חלבון 38.2 גרם 153.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 20.4 מ״ג 81.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 264.0 מ״ג 1055.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 42.4 גרם
    סוכר 8.1 גרם 32.5 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.2 גרם
    נתרן 1355.7 מ״ג 5422.7 מ״ג
    חלבון 38.2 גרם 153.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 20.4 מ״ג 81.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 264.0 מ״ג 1055.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
  2. מוסיפים את העוף, מערבבים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב, עד שהוא מחליף את צבעו ומתחיל להזהיב.
  3. שמים בסיר נפרד את רוטב הנפוליטנה ומביאים לרתיחה.

    שמים בסיר את הרוטב נפוליטנה. צילום: שניר גואטה
    שמים בסיר את הרוטב נפוליטנה. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים.

    מוסיפים את הסויה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הסויה. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים את תערובת הבצל והעוף, מערבבים היטב ומבשלים כ-15 דקות. אמור להתקבל תבשיל סמיך.

    מוסיפים את תערובת הרוטב לתערובת הבצל והעוף. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את תערובת הרוטב לתערובת הבצל והעוף. צילום: שניר גואטה

  6. חוצים לחמנייה לאורך, לא עד הסוף, ממלאים בתבשיל, שמים מעל את הנבטים ומגישים מיד.
  7. שומרים את שאריות התבשיל בכלי אטום במקרר.

    כריף סלופי ג'ו. צילום: שניר גואטה
    כריף סלופי ג’ו. צילום: שניר גואטה

הערות

  • לגרסה טבעונית מחליפים את חזה העוף בכמות זהה של טופו מגורד או מפורר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך סלופי ג’ו עוף שגונב את ההצגה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות