כריך סלופי ג’ו עוף שגונב את ההצגה

מתכון מנצח לכריך האהוב שתמיד גונב את ההצגה! סלופי ג׳ו עוף עם בצל ותבלינים. מכניסים לתוך לחמנייה או בגט וזוללים וזוללים...
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
  2. מוסיפים את העוף, מערבבים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב, עד שהוא מחליף את צבעו ומתחיל להזהיב.
  3. שמים בסיר נפרד את רוטב הנפוליטנה ומביאים לרתיחה.

    שמים בסיר את הרוטב נפוליטנה. צילום: שניר גואטה
    שמים בסיר את הרוטב נפוליטנה. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים.

    מוסיפים את הסויה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הסויה. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים את תערובת הבצל והעוף, מערבבים היטב ומבשלים כ-15 דקות. אמור להתקבל תבשיל סמיך.

    מוסיפים את תערובת הרוטב לתערובת הבצל והעוף. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את תערובת הרוטב לתערובת הבצל והעוף. צילום: שניר גואטה

  6. חוצים לחמנייה לאורך, לא עד הסוף, ממלאים בתבשיל, שמים מעל את הנבטים ומגישים מיד.
  7. שומרים את שאריות התבשיל בכלי אטום במקרר.

    כריף סלופי ג'ו. צילום: שניר גואטה
    כריף סלופי ג’ו. צילום: שניר גואטה

הערות

  • לגרסה טבעונית מחליפים את חזה העוף בכמות זהה של טופו מגורד או מפורר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״ל
פחמימות 10.6 גרם 42.4 גרם
סוכר 8.1 גרם 32.5 גרם
שומן 7.8 גרם 31.2 גרם
נתרן 1355.7 מ״ג 5422.7 מ״ג
חלבון 38.2 גרם 153.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 20.4 מ״ג 81.5 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 264.0 מ״ג 1055.9 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar