כריך פריקסה – שמחה גדולה הלילה!
פריקסה בלי טיגון! כן, כן, שמעתם נכון. כריך פריקסה טעים ומשביע שמכינים מבאגט עם גבינה פיקנטית, תפוחי אדמה, ביצים, טונה וירקות
פריקסה בלי טיגון! כן, כן, שמעתם נכון. כריך פריקסה טעים ומשביע שמכינים מבאגט עם גבינה פיקנטית, תפוחי אדמה, ביצים, טונה וירקות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 543.1 קק״ל 1086.1 קק״לפחמימות 299.9 גרם 599.8 גרםשומן 285.2 גרם 570.4 גרםנתרן 270.5 מ״ג 541.0 מ״גחלבון 273.5 גרם 547.0 גרםסיבים תזונתיים 270.2 גרם 540.4 גרםשומן רווי 272.3 גרם 544.6 גרםכולסטרול 270.2 מ״ג 540.4 מ״גסידן 270.4 מ״ג 540.7 מ״גברזל 270.3 מ״ג 540.6 מ״גאשלגן 270.4 מ״ג 540.7 מ״גאבץ 270.2 מ״ג 540.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות543
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 543.1 קק״ל 1086.1 קק״לפחמימות 299.9 גרם 599.8 גרםשומן 285.2 גרם 570.4 גרםנתרן 270.5 מ״ג 541.0 מ״גחלבון 273.5 גרם 547.0 גרםסיבים תזונתיים 270.2 גרם 540.4 גרםשומן רווי 272.3 גרם 544.6 גרםכולסטרול 270.2 מ״ג 540.4 מ״גסידן 270.4 מ״ג 540.7 מ״גברזל 270.3 מ״ג 540.6 מ״גאשלגן 270.4 מ״ג 540.7 מ״גאבץ 270.2 מ״ג 540.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 543 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- חוצים את הבאגטים ומורחים שכבה נדיבה של סימפוניה בטעם שיפקה.
- מכינים סלט ירקות קצוץ דק מהעגבנייה, המלפפון והבצל. מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית.
- מפזרים את סלט הירקות על שכבת הגבינה, מפזרים את הטונה על שכבת סלט הירקות, מסדרים את רבעי הביצה הקשה ואת קוביות תפוחי האדמה.
- סוגרים את הבאגט העמוס ונותנים לחיצה הגונה.
- יאללה, לטרוף!
אופן הכנה
- חוצים את הבאגטים ומורחים שכבה נדיבה של סימפוניה בטעם שיפקה.
- מכינים סלט ירקות קצוץ דק מהעגבנייה, המלפפון והבצל. מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית.
- מפזרים את סלט הירקות על שכבת הגבינה, מפזרים את הטונה על שכבת סלט הירקות, מסדרים את רבעי הביצה הקשה ואת קוביות תפוחי האדמה.
- סוגרים את הבאגט העמוס ונותנים לחיצה הגונה.
- יאללה, לטרוף!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן