לא יאומן כי יסופר – טירמיסו ללא ביצים!

יהודית מורחיים מכינה גרסה קלילה ומהירה של הקינוח האיטלקי הכי מפורסם: טירמיסו ללא ביצים. קינוח טעים בניחוח קפה שלא תוכלו להפסיק ליישר
יהודית מורחיים מכינה גרסה קלילה ומהירה של הקינוח האיטלקי הכי מפורסם: טירמיסו ללא ביצים. קינוח טעים בניחוח קפה שלא תוכלו להפסיק ליישר
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3710
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3709.6 קק״ל 3709.6 קק״ל
    פחמימות 105.7 גרם 105.7 גרם
    שומן 309.4 גרם 309.4 גרם
    נתרן 867.7 מ״ג 867.7 מ״ג
    חלבון 57.2 גרם 57.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 194.1 גרם 194.1 גרם
    כולסטרול 358.8 מ״ג 358.8 מ״ג
    סידן 608.0 מ״ג 608.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1021.0 מ״ג 1021.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3710
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3709.6 קק״ל 3709.6 קק״ל
    פחמימות 105.7 גרם 105.7 גרם
    שומן 309.4 גרם 309.4 גרם
    נתרן 867.7 מ״ג 867.7 מ״ג
    חלבון 57.2 גרם 57.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 194.1 גרם 194.1 גרם
    כולסטרול 358.8 מ״ג 358.8 מ״ג
    סידן 608.0 מ״ג 608.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1021.0 מ״ג 1021.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

 

טירמיסו לקוח מהשפה האיטלקית “הרם אותי גבוה” ואכן רק גבוה אפשר להגיע עם עוגה כזו – הקרם הוא ללא ביצים.

אין צורך באפיה, מכינים את המילוי והעוגה כמעט מוכנה. אני יודעת שקשה מאוד לאפות בימים האלה. התנור פועל והמטבח מאוד חם, לכן כדאי מידי פעם להכין עוגות קלילות שאינן צורכות אפייה.

אצלי מאוד אהבו את הטירמיסו! תודה לטועמת הראשית שלי עדילי שאהבה והחמיאה.

כשמכינים את הטירמיסו קוצרים רק מחמאות, אז קדימה השבת בפתח! הכינו ותהנו.

אשמח אם תשתפו אותי בחווית ההכנה – עקבו אחרי גם באינסטגרם

תהנו מסירטונים שאני מציגה על אופן ההכנה.

טירמיסו ללא ביצים
טירמיסו ללא ביצים
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


שכבות

קישוט


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר 2 מיכלי שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, חצי שקית אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב וקליל אך לא נוקשה.
  2. בקערה בינונית שמים את גבינת המסקרפונה וגבינה לבנה 5%. מוסיפים אבקת סוכר וכפית תמצית וניל.
  3. מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה. מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה.
  4. מרכיבים: ממסים בקערית עמוקה את אבקת הקפה הנמס, ליקר סוכר ומים רותחים. מערבבים היטב.
  5. טובלים בעדינות את הבישקוטים בתוך רוטב הקפה, מסדרים את הבישקוטים בשכבה אחידה בתבנית.
  6. מכסים במחצית מהקרם על גבי הבישקוטים, ומיישרים.
  7. חוזרים על הפעולות שוב - טובלים את הבישקוטים בתערובת הקפה, מכסים את הקרם בשכבה נוספת של בישקוטים ומצפים בשכבה שנייה של קרם. מיישרים את פניו.
  8. לקישוט מפדרים (במסננת) אבקת קקאו על פני הטירמיסו.
  9. מכסים את הטירמיסו בניילון נצמד ושומרים בקירור.

הערות

  • אם אתם רוצים לקשט כמו אצלי בתמונה, הניחו כפית ומזלג עם הצד הבולט (לא הקעור) כלפי מעלה ופזרו את אבקת הקקאו, הרימו בעדינות את הכלים והנה קיבלתם קישוט יפה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא יאומן כי יסופר – טירמיסו ללא ביצים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    שרית היימן

    המרכיב העיקרי בבישקוטים הוא ביצים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות