לא רק במסעדה: ביף סטרוגנוף קלאסי חלומי
בימים בהם אי אפשר לצאת להתפנק במסעדה, תנו לנו להביא את המסעדה אליכם הביתה! מנת ביף סטרוגנוף קלאסית - רצועות בשר בקר רכות שמתבשלות עם בצל, פטריות ושמנת פרווה
בימים בהם אי אפשר לצאת להתפנק במסעדה, תנו לנו להביא את המסעדה אליכם הביתה! מנת ביף סטרוגנוף קלאסית - רצועות בשר בקר רכות שמתבשלות עם בצל, פטריות ושמנת פרווה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 313.7 קק״ל 1254.7 קק״לפחמימות 21.4 גרם 85.5 גרםשומן 22.7 גרם 90.7 גרםנתרן 469.7 מ״ג 1878.6 מ״גחלבון 24.1 גרם 96.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרםשומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרםכולסטרול 56.3 מ״ג 225.0 מ״גסידן 39.2 מ״ג 156.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 790.9 מ״ג 3163.5 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 41.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות314
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 313.7 קק״ל 1254.7 קק״לפחמימות 21.4 גרם 85.5 גרםשומן 22.7 גרם 90.7 גרםנתרן 469.7 מ״ג 1878.6 מ״גחלבון 24.1 גרם 96.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרםשומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרםכולסטרול 56.3 מ״ג 225.0 מ״גסידן 39.2 מ״ג 156.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 790.9 מ״ג 3163.5 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 41.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 314 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ביף סטרוגנוף
-
4 כפות שמן זית
-
500 גרם פילה בקרחתוך לרצועות, או שייטל, או בשר בקר אחר שאוהבים
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 סלסילות פטריות שמפיניוןחתוכות לפרוסות
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1 כוס שמנת צמחית לבישולאו קרם קוקוס
אופן הכנה
- שמים 1/2 מכמות השמן בתוך סיר הבישול, מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד להזהבה יפה. מדי פעם מערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.
- מוסיפים לסיר את יתרת השמן והבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות, סוגרים את המכסה ומטגנים כ-5-6 דקות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מלח ופלפל, סוגרים ומבשלים כ-8 דקות נוספות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את רצועות הבקר והשמנת פרווה לבישול / קרם קוקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות. מוודאים שהבשר רך.
- מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים.
אופן הכנה
- שמים 1/2 מכמות השמן בתוך סיר הבישול, מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד להזהבה יפה. מדי פעם מערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.
- מוסיפים לסיר את יתרת השמן והבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות, סוגרים את המכסה ומטגנים כ-5-6 דקות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מלח ופלפל, סוגרים ומבשלים כ-8 דקות נוספות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את רצועות הבקר והשמנת פרווה לבישול / קרם קוקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות. מוודאים שהבשר רך.
- מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נתתם לי רעיון מעולה לארוחת צהריים תודה