
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים15
מצרכים
לביבות
טיגון
-
1 כוס שמן קנולה
לסלט
-
4 גזרים גדוליםקלופים
-
4 כפות מיץ תפוזים
-
1 כף דבש
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 כפית שטוחה מלח דק
-
1 קורט פלפל לבן טחון
קישוט
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה או פטרוזיליה
-
1/4 כוס אגוזי פקאןקלויים ושבורים
אופן הכנה
- מכינים את הבטטות: ממרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מרכיבים את הדיסק כאשר צד הגירוד כלפי מעלה. מכניסים את הבטטה לפתח ההזנה, בוחרים ב- CHOP, דוחפים את הבטטה תוך כדי לקבלת גירוד עבה (כמו מפומפייה).
גוררים את הבטטה (צילום: אפיק גבאי) - מערבבים את גרידת הבטטה עם הקמח, הביצים, המלח, אבקת השום והפפריקה המתוקה.
- מחממית מחבת עם שמן בעומק של כ- 1 ס”מ. יוצרים לביבות בידיים ומטגנים (מומלץ לטגן באש בינונית למשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה).
מטגנים את לביבות הבטטה (צילום: אפיק גבאי) - מוציאים את הלביבות ומניחיחם על גבי צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן. מגישים חם.
- מכינים את סלט הגזר: מרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה (ספירולייזר).
גוררים את הגזר (צילום: אפיק גבאי) - מכניסים את הגזר לתוך פתח ההזנה. מהדקים את דיסק החיתוך. מחזקים את מתקן הדחיפה על הגזר ולוחצים על . GO וחוזרים על הפעולה עם כל הגזרים.
- מכינים את הרוטב לסלט: מכניסים את מיץ התפוזים, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל למיכל המשקה הקטן ולוחצים על תוכנית PULSE לאיחוד הרכיבים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
171.9
קק״ל
3438.5
קק״ל
פחמימות
6.9
גרם
138.8
גרם
שומן
14.6
גרם
291.9
גרם
נתרן
198.1
מ״ג
3962.1
מ״ג
חלבון
2.8
גרם
55.4
גרם
סיבים תזונתיים
1.6
גרם
32.5
גרם
שומן רווי
1.5
גרם
29.8
גרם
כולסטרול
59.1
מ״ג
1181.6
מ״ג
סידן
25.5
מ״ג
509.5
מ״ג
ברזל
0.4
מ״ג
8.5
מ״ג
אשלגן
206.6
מ״ג
4132.2
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
5.0
מ״ג
תגובות (0)