לביבות בטטה

ארוחה כתומה מזינה, מתוקה וטעימה לכל המשפחה. קחו לכם עשר דקות עבודה, הכינו לביבות בטטה בצ'יק במכשיר הבלנדר של נינג'ה, הוסיפו סלט גזר מושלם ליד ותתענגו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

לביבות

טיגון

לסלט

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הבטטות: ממרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מרכיבים את הדיסק כאשר צד הגירוד כלפי מעלה. מכניסים את הבטטה לפתח ההזנה, בוחרים ב- CHOP, דוחפים את הבטטה תוך כדי לקבלת גירוד עבה (כמו מפומפייה).

    לביבות בטטה (צילום: אפיק גבאי)
    גוררים את  הבטטה (צילום: אפיק גבאי)

  2. מערבבים את גרידת הבטטה עם הקמח, הביצים, המלח, אבקת השום והפפריקה המתוקה.
  3. מחממית מחבת עם שמן בעומק של כ- 1 ס”מ. יוצרים לביבות בידיים ומטגנים (מומלץ לטגן באש בינונית למשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה).

    לביבות בטטה (צילום: אפיק גבאי)
    מטגנים את לביבות הבטטה (צילום: אפיק גבאי)

  4. מוציאים את הלביבות ומניחיחם על גבי צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן. מגישים חם.
  5. מכינים את סלט הגזר: מרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה (ספירולייזר).

    לביבות בטטה (צילום: אפיק גבאי)
    גוררים את הגזר (צילום: אפיק גבאי)

  6. מכניסים את הגזר לתוך פתח ההזנה. מהדקים את דיסק החיתוך. מחזקים את מתקן הדחיפה על הגזר ולוחצים על . GO וחוזרים על הפעולה עם כל הגזרים.
  7. מכינים את הרוטב לסלט: מכניסים את מיץ התפוזים, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל למיכל המשקה הקטן ולוחצים על תוכנית PULSE לאיחוד הרכיבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 187.9 קק״ל 3757.2 קק״ל
פחמימות 7.2 גרם 144.1 גרם
שומן 16.1 גרם 322.6 גרם
נתרן 191.7 מ״ג 3834.3 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 55.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.1 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 40.5 גרם
כולסטרול 59.2 מ״ג 1184.4 מ״ג
סידן 27.4 מ״ג 548.4 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 10.5 מ״ג
אשלגן 222.5 מ״ג 4449.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 4.8 מ״ג

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody