לביבות גזר של שחף וטליה ב-5 דקות הכנה
לביבות גזר ב-5 דקות הכנה: קלות, טעימות ומשביעות ממרכיבים שיש לכולנו בבית, מגישים לצד מטבל שמנת חמוצה פיקנטית ויש לכם ארוחה מושלמת. בתאבון
לביבות גזר ב-5 דקות הכנה: קלות, טעימות ומשביעות ממרכיבים שיש לכולנו בבית, מגישים לצד מטבל שמנת חמוצה פיקנטית ויש לכם ארוחה מושלמת. בתאבון
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 204.6 קק״ל 3068.8 קק״לפחמימות 6.0 גרם 89.8 גרםשומן 18.3 גרם 274.3 גרםנתרן 133.5 מ״ג 2001.8 מ״גחלבון 3.8 גרם 57.0 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.8 גרםשומן רווי 2.9 גרם 44.0 גרםכולסטרול 84.4 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 26.3 מ״ג 395.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 163.8 מ״ג 2456.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות205
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 204.6 קק״ל 3068.8 קק״לפחמימות 6.0 גרם 89.8 גרםשומן 18.3 גרם 274.3 גרםנתרן 133.5 מ״ג 2001.8 מ״גחלבון 3.8 גרם 57.0 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.8 גרםשומן רווי 2.9 גרם 44.0 גרםכולסטרול 84.4 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 26.3 מ״ג 395.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 163.8 מ״ג 2456.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 205 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
מטבל
-
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןאו לפי מידת החריפות הרצויה, קצוץ דק
-
1 כף נענעקצוצה
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית שוםכתוש
טיגון
-
1 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- קולפים ומגררים את הגזרים והבצל בפומפייה. מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, הביצים, הכוסברה, שמן הזית והשום הכתוש. מערבבים עד לאיחוד.
- מכינים מהתערובת לביבות.
- שמים על מחבת נייר אפייה עגול של הנמל, יוצקים לתוכו שמן (בגובה 1 ס”מ) ומטגנים 2 דקות מכל צד.
- מוציאים את הלביבות מהשמן על נייר סופג.
- מכינים את המטבל: מערבבים בקערה את מרכיבי המטבל ומגישים לצד הלביבות.
אופן הכנה
- קולפים ומגררים את הגזרים והבצל בפומפייה. מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, הביצים, הכוסברה, שמן הזית והשום הכתוש. מערבבים עד לאיחוד.
- מכינים מהתערובת לביבות.
- שמים על מחבת נייר אפייה עגול של הנמל, יוצקים לתוכו שמן (בגובה 1 ס”מ) ומטגנים 2 דקות מכל צד.
- מוציאים את הלביבות מהשמן על נייר סופג.
- מכינים את המטבל: מערבבים בקערה את מרכיבי המטבל ומגישים לצד הלביבות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
טליה אהבה בלב וילד עם שחף שילוב מנצח נהנתי מכל רגע …רוצים עוד תוכניות בישול שלהם לראות על המסך
תודה רבה ליאת יקרה!