טונה של צ’ארם – לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה

רעבים ובא לכם להכין משהו מהיר? בשביל הלביבות האלה חנוכה זה רק תירוץ. לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה שהולכות נפלא עם סלט ירקות קצוץ וטחינה ליד. ממש ארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה!
רעבים ובא לכם להכין משהו מהיר? בשביל הלביבות האלה חנוכה זה רק תירוץ. לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה שהולכות נפלא עם סלט ירקות קצוץ וטחינה ליד. ממש ארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.3 קק״ל 904.9 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 142.6 גרם
    שומן 1.2 גרם 18.1 גרם
    נתרן 247.9 מ״ג 3718.9 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 53.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 36.4 מ״ג 546.7 מ״ג
    סידן 7.0 מ״ג 105.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 30.5 מ״ג 456.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.3 קק״ל 904.9 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 142.6 גרם
    שומן 1.2 גרם 18.1 גרם
    נתרן 247.9 מ״ג 3718.9 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 53.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 36.4 מ״ג 546.7 מ״ג
    סידן 7.0 מ״ג 105.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 30.5 מ״ג 456.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
נעמה פלד
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. סוחטים היטב את תפוחי האדמה המגוררים.

    סוחטים היטב את תפוחי האדמה מנוזלים. צילום: טל סיון-ציפורין
    סוחטים היטב את תפוחי האדמה מנוזלים. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הטונה, הבצל הירוק, השום, הפטרוזיליה, הביצים והמלח. מערבבים היטב.

    מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין
    מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין

  3. מחממים את השמן במחבת, יוצרים לביבות בידיים ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
    יוצרים לביבות. צילום: טל סיון-ציפורין
    יוצרים לביבות. צילום: טל סיון-ציפורין

    מטגנים עד להזהבה בשני הצדדים. צילום: טל סיון-ציפורין
    מטגנים עד להזהבה בשני הצדדים. צילום: טל סיון-ציפורין

  4. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.

הערות

  • אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה (יש להפוך את הלביבות בערך באמצע האפייה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טונה של צ’ארם – לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרית, לגמרי ארוחת ערב מושלמת. תכיני ושתפי אותנו איך יצא!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות