טונה של צ’ארם – לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה

רעבים? בא לכם להכין משהו מהיר, בריא וטעים במיוחד? יעל טל הכינה לכם מתכון שיתאים לכם בול עכשיו ללביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה - שיהיה בתיאבון!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. סוחטים היטב את תפוחי האדמה המגוררים. מעבירים לקערה ומוסיפים את הטונה, הבצל הירוק, השום, הפטרוזיליה, הביצים והמלח. מערבבים היטב.
  2. מחממים את השמן במחבת, יוצרים לביבות בידיים ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
  3. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.

    לביבות תפוחי אדמה וטונה (Shutterstock)
    לביבות תפוחי אדמה וטונה - מושלם לארוחת צהריים!

הערות

  • אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה (יש להפוך את הלביבות בערך באמצע האפייה).
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 21.6 קק״ל 324.2 קק״ל
פחמימות 0.4 גרם 5.5 גרם
שומן 1.2 גרם 18.0 גרם
נתרן 238.9 מ״ג 3584.1 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 41.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 4.4 גרם
כולסטרול 42.2 מ״ג 632.5 מ״ג
סידן 9.2 מ״ג 137.7 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 36.0 מ״ג 540.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    אמיר

    תוך רבע שעה לא נשאר כלום! הכל חוסל!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody