
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
אופן הכנה
- סוחטים היטב את תפוחי האדמה המגוררים.
סוחטים היטב את תפוחי האדמה מנוזלים. צילום: טל סיון-ציפורין - מעבירים לקערה ומוסיפים את הטונה, הבצל הירוק, השום, הפטרוזיליה, הביצים והמלח. מערבבים היטב.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין - מחממים את השמן במחבת, יוצרים לביבות בידיים ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
יוצרים לביבות. צילום: טל סיון-ציפורין מטגנים עד להזהבה בשני הצדדים. צילום: טל סיון-ציפורין - מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.
לביבות תפוחי אדמה וטונה. צילום: טל סיון-ציפורין
הערות
- אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה (יש להפוך את הלביבות בערך באמצע האפייה).
בשיתוף עם דוד משה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
15
מנות
קלוריות
22.1
קק״ל
331.9
קק״ל
פחמימות
0.4
גרם
5.5
גרם
שומן
1.3
גרם
19.4
גרם
נתרן
251.6
מ״ג
3774.5
מ״ג
חלבון
2.7
גרם
40.9
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.5
גרם
שומן רווי
0.3
גרם
4.4
גרם
כולסטרול
42.1
מ״ג
631.1
מ״ג
סידן
8.5
מ״ג
127.9
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
4.3
מ״ג
אשלגן
33.8
מ״ג
506.7
מ״ג
אבץ
0.2
מ״ג
2.4
מ״ג
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל אמריקאי
- אוכל בלקני
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- דגים
- חנוכה
- יום העצמאות
- ל"ג בעומר
- לביבות מלוחות
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים לפסח
- פיקניק
- צמחוני
- תפוחי אדמה
תגובות (18)
חייבת לנסות
בהצלחה! ספרי לנו איך יצא…
מתכון נהדר, הילדים שלי ממש אוהבים
איזה כיף!!!
קל להכנה טעים ממש