להרגיש כמו באיטליה: לזניה עם קישואים וגבינות ברוטב נפוליטנה

מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה לארוחת ערב? רחלי קרוט מכינה לזניה עם קישואים וגבינות ברוטב נפוליטנה. שכבות של דפי לזניה, פרוסות זוקיני, רוטב עגבניות וגבינה
מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה לארוחת ערב? רחלי קרוט מכינה לזניה עם קישואים וגבינות ברוטב נפוליטנה. שכבות של דפי לזניה, פרוסות זוקיני, רוטב עגבניות וגבינה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3145.4 קק״ל 3145.4 קק״ל
    פחמימות 210.3 גרם 210.3 גרם
    סוכר 83.4 גרם 83.4 גרם
    שומן 186.7 גרם 186.7 גרם
    נתרן 8853.2 מ״ג 8853.2 מ״ג
    חלבון 157.1 גרם 157.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 60.8 גרם 60.8 גרם
    כולסטרול 651.0 מ״ג 651.0 מ״ג
    סידן 525.5 מ״ג 525.5 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1869.0 מ״ג 1869.0 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3145.4 קק״ל 3145.4 קק״ל
    פחמימות 210.3 גרם 210.3 גרם
    סוכר 83.4 גרם 83.4 גרם
    שומן 186.7 גרם 186.7 גרם
    נתרן 8853.2 מ״ג 8853.2 מ״ג
    חלבון 157.1 גרם 157.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 60.8 גרם 60.8 גרם
    כולסטרול 651.0 מ״ג 651.0 מ״ג
    סידן 525.5 מ״ג 525.5 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1869.0 מ״ג 1869.0 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


לזניה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממית תנור ל-190 מעלות.
  2. חותכים את הזוקיני לאורכם לפרוסות בעובי 3-5 מ”מ וקוצצים דק את עלי הבזיליקום.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות עם הביצים והקמח. מוסיפים את עלי הבזיליקום.
  4. בתבנית שמתאימה לתנור שמים 2-3 כפות מרוטב העגבניות ומורחים כך שתיווצר שכבה דקה.
  5. מניחים דפי לזניה אחד לצד השני בלי שהדפים יעלו אחד על השני.
  6. מניחים מעל דפי הפסטה 1/4 מכמות הגבינות ומורחים בצורה שווה על כל הפסטה.
  7. מזלפים 1/4 מכמות הרוטב ומניחים הפעם שכבות של פרוסות זוקיני. חוזרים על הפעולה כאשר פעם אחת שמים עלי לזניה ופעם אחת זוקיני (סה”כ 2 שכבות דפי פסטה ו-2 שכבות פרוסות קישואים/זוקיני). 
  8. בשכבה האחרונה, אחרי רוטב העגבניות, מפזרים גבינה הצהובה.
  9. עוטפים את התבנית עם הלזניה ברדיד אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
  10. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עד הזהבה, בערך 20 דקות.
מכינים את מלית הגבינות
מכינים את מלית הגבינות

 

מוסיפים פרוסות זוקיני
מוסיפים פרוסות זוקיני

 

מוסיפים רוטב עגבניות

 

מוכן!
מוכן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להרגיש כמו באיטליה: לזניה עם קישואים וגבינות ברוטב נפוליטנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עדי

    היי תודה רבה על המתכון המקסים. יש אפשרות להכין את הלזניה ללא ביצים?. תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר לוותר על הביצים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות