לחם טחינה שלא מוותר על בריאות וטעם

מתכון מעולה בחמישה שלבים פשוטים ללחם טחינה ללא קמח כלל. מכניסים אגוזים קראנצ'יים לבלילה ונהנים מלחם ללא גלוטן וטעים בטירוף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

מרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
מרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערת המיקסר (עם המקציף) את הטחינה, הדבש, המלח, הביצים והאגוז המוסקט למשך 4-5 דקות.
  3. מוסיפים את הסודה לשתייה ממשיכים בערבוב.
  4. מוסיפים את תערובת האגוזים לערבוב קצרצר רק בכדי שייטמעו בתערובת.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור ואופים 30 דקות.
    לחם טחינה. צילום: שניר גואטה
    לחם טחינה. צילום: שניר גואטה

    לחם טחינה שלא מוותר על הבריאות והטעם. בתיאבון! צילום: שניר גואטה
    לחם טחינה שלא מוותר על הבריאות והטעם. בתיאבון! צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1967.1 קק״ל 1967.1 קק״ל
פחמימות 75.9 גרם 75.9 גרם
שומן 152.3 גרם 152.3 גרם
נתרן 4754.1 מ״ג 4754.1 מ״ג
חלבון 78.5 גרם 78.5 גרם
סיבים תזונתיים 26.7 גרם 26.7 גרם
שומן רווי 21.7 גרם 21.7 גרם
כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
סידן 649.9 מ״ג 649.9 מ״ג
ברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״ג
אשלגן 1734.7 מ״ג 1734.7 מ״ג
אבץ 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    בריאות! 😋

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    כרמלה בן שמעון

    אשמח לקבל מתכונים

הצג עוד