
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
1/2 כוס טחינה גולמית
-
3 כפות דבש
-
3/4 כפית מלח דק
-
4 ביצים M
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס שקדים טבעייםתערובת אגוזים, שקדים, גרעיני חמנייה וכל מה שאוהבים קצוצים גס
אופן הכנה

- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערת המיקסר (עם המקציף) את הטחינה, הדבש, המלח, הביצים והאגוז המוסקט למשך 4-5 דקות.
- מוסיפים את הסודה לשתייה ממשיכים בערבוב.
- מוסיפים את תערובת האגוזים לערבוב קצרצר רק בכדי שייטמעו בתערובת.
- מעבירים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור ואופים 30 דקות.
לחם טחינה. צילום: שניר גואטה לחם טחינה שלא מוותר על הבריאות והטעם. בתיאבון! צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1967.1
קק״ל
1967.1
קק״ל
פחמימות
75.9
גרם
75.9
גרם
שומן
152.3
גרם
152.3
גרם
נתרן
4754.1
מ״ג
4754.1
מ״ג
חלבון
78.5
גרם
78.5
גרם
סיבים תזונתיים
26.7
גרם
26.7
גרם
שומן רווי
21.7
גרם
21.7
גרם
כולסטרול
1181.6
מ״ג
1181.6
מ״ג
סידן
649.9
מ״ג
649.9
מ״ג
ברזל
15.1
מ״ג
15.1
מ״ג
אשלגן
1734.7
מ״ג
1734.7
מ״ג
אבץ
10.5
מ״ג
10.5
מ״ג
תגובות (19)
אשמח לקבל מתכונים